Az üzletasszony edzés után lőtt egy szelfit, örvendezve a mozgás adta sikerélménynek.

Persze némi bújtatott reklám is helyet kapott a bejegyzésben, ez azonban mellékes, hiszen Kata pólójának kivágása eltereli a figyelmet róla.

 

#aftertraining @oxygen_naphegy #successful #happyday #oneandonly

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
üzletasszony??? no itt kezdődnek az igazi gondok ennem az országban! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/06/sarkacecilia-1024x573.jpg
Zsírosra gazdagodott főállású feleségek, mindenhez értő reneszánsz asszonyok
Nincs kérdés, mert tudjuk, hogy az igazi tehetség mindig utat tör magának. Mielőtt törni­ zúzni kezdtem volna, hogy de mégis ki a Jóisten az a Sarka Kata, megpróbáltam megnyugodni (nem mintha érteném, hogy ki az a Rogán Cecília): világos, hogy az ilyen helyekre nem feltétlenül Hegedüs Naposcsibetermesztő Zsuzsa, vagy Schmidt Matolcsyrokonlelke Mária kaliberű fehérnépeket érdemes beejtőernyőzni. Az sem szorul bizonyításra, hogy Hajdú Péter a bulvár Rogán Antalja és Rogán a politika Hajdú Pétere (vagyis mindketten a legirritálóbb kreatúrának járó cím potenciális tulajdonosai egy brutálerős mezőnyben), tehát épp ideje volt, hogy Cecikét bevegyék a showbizniszbe. Azért az a magasságos úristen lenézhetne már erre az országra, mielőtt a szépségipart is államosítanák ezek a díszpéldányok. Azt értem, hogy Sarka Kata és irritáló férje abból az erőlködésből élnek hosszú évek óta, hogy bármiről ők jussanak a tudományos ­fantasztikus bulvármédia csinálóinak figyelmébe. Azt is elviselem, hogy Sarka Kata mára önálló márkává küzdötte fel magát (bármit is jelentsen ez), aki egyszerre kifakadt implantátumokkal felszerelt modell, Budapest egykori legszebb lánya, a Miss Universe Hungary hajdani első udvarhölgye, kétes, vagy egyáltalán semmilyen végzettségű üzletasszony, szerető anya, jó feleség, fitnessz­guru, celeb és közszereplő és minden, amit akartok.
simmering73
Ez a háromnegyedig lefedett gumicsöcs a villantás? Akkor nézd meg az isteni Lolot a hatvanas években a "Királylány a feleségem"-ben. Ott akkora villantások voltak az igazi cicikkel, hogy minden tíz év alatti gyerek visszaszokott az anyamellre. Balga.
Eladott Ország
A mellékelt fotó alapján Sarka Kata talán nem önmagába szerelmes, vagy önmagát hüvelyezi?
Mintha Kata önmagát kívánná meggyőzni saját boldogságáról...
papa.49
@Eladott Ország: Ő a pacákok bukszájába szerelmes állandóan, a pacák mindegy a suska a lényeg!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.