Szerdán kezdődött volna Galambos Lajos közműlopási ügye.

A zenész és ügyvédei felkészültek a tárgyalásra, állításuk szerint a tízezer oldalas nyomozati anyagban hamis adatokat találtak, amelyek Lagzi Lajcsi ártatlanságát bizonyítják.

Elnapolták Lagzi Lajcsi perét

A kitűzött időpontban azonban sem a negyedrendű, sem pedig a másodrendű vádlott – aki Galamos Boglárka, Lajcsi felesége – nem jelentek meg.

A trombitás felesége betegsége miatt, orvosi igazolással maradt távol, ezért a bíróság úgy döntött, hogy szeptemberig elnapolják a tárgyalást – írja a Blikk.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Szeptemberben is, meg ezentúl bármikor meghiúsul a tárgyalás, mert Galambos Boglárka mindig szerezni fog orvosi igazolást, amivel távol tartja magát a bírósági meghallgatástól. Már eddig is nagyon hosszúra nyúlt az ügy, nem látszik a vége. Ez jellemző a magyar igazságszolgáltatás munkájára.
Eladott Ország
Lehet tovább lopni, a gázt, a vizet, az áramot és mindent.
Eladott Ország
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--zwQ1f2ju--/c_limit,w_1160/6pPaAhj4ySI9jMhYs.jpeg
Domokos László: „A korrupció az egész világ alattomos betegsége, ami ellen a leghatékonyabb fellépést az összefogás jelenti.” Mi folyik ebben a tetves országban
igazságszolgáltatás címszó alatt?
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/05/polt-1.jpg
human
Akkor idézzétek be a dokit is, hogy az asszony orvosi felügyelet mellett legyen kihallgatva. Nem érdekel hányan szeretik Lajcsit, mint mulatós sztárt. Csak ezért még nem lesz szentéletű.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.