Czigony András, Klapka György volt üzlettársa és barátja levelekben követel pénzt a milliárdos örököseitől. A férfi szerint Klapka azért tagadhatta ki legidősebb fiát a végrendeletéből, mert sejthette: nem ő az apja.

Ifjabb Klapka György a Best magazinnak ugyanakkor elmondta, szerinte a követelőzés felháborító, pláne, hogy apja üzlettársai még meg se kapták a maguk részét.

Valóban apám barátja és üzlettársa volt egykor, de a lelki terrornak nem engedek! Azt írta, hogy apámmal rajtakapták anyámat, amikor másik férfival volt. Talán ezért tagadott meg végrendeletében az apám, de engem ez az egész nem érdekel, hiszen öt évvel később születtem. Engem senki se zsarolhat a halott szüleimmel!

Klapka György fia: "nem hagyom magam zsarolni"

Az idős ember azzal kereste meg az örökösöket, hogy kényes ügyeket tereget ki, amennyiben nem fizetnek neki. A levélben így fogalmaz:

5 milliót kérek! A 60 évért és a 100 000 millióért, amit Apátoknak én kerestem. A börtönért, a sok megaláztatásért ez semmi! Öten vagytok, ez fejenként egymillió… Most bebizonyíthatjátok, hogy bennetek van becsület és emberség!

Klapka 53 éves fiát nem érdekli a fenyegetőzés, inkább értetlenül áll előtte.

Több mint harmincéves tartozásról ír, miért nem perelte be az apánkat, ha adósa volt? Én biztos nem tartozom neki semmivel.

A Best szerint a férfi Klapkától utoljára négy éve kérte a pénzét, az üzletember azonban cáfolta, hogy bármivel tartozott volna neki.

Czigony András szerint viszont Klapka neki is köszönheti a vagyonosodását:

Magam sem tudom, miért tartottam ki mellette hatvan évig. Ma már azt mondom: nem a barátja, hanem a balekja voltam!

- mondta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.