Tíz kilót szedett magára a balesete óta Rékasi Károly, aki már a mankót sem használja – bár azért egy bot mindig ott van a kocsiban.

Két év után már nem kell semmilyen mankót használnia Rékasi Károlynak, aki két évvel ezelőtt szenvedett súlyos balesetet, ami miatt egyik lába centikkel lett rövidebb.

Rékasi, noha filmes és színházi munkái most nincsenek, a lehetőségekhez képest jól érzi magát a bőrében, a Blikk egy, a Magyar Stroke Társaság által rendezett baleseti szituáción kérdezte, ahol moderátorként vett részt.

Rékasi elmondta, balesete óta újra ült már motoron, járt is az ütközése helyszínén, és  balesetnek azt köszönheti leginkább, hogy megszűnt a halálfélelme. 

Az elmúlt két évben kerültem már az utakon olyan szituációba, ami ijedtségre adhatott volna okot, de nem féltem

- mondta el a lapnak, és hozzátette, igyekszik a rossz dolgokat a háta mögött tudni és új tervei vannak, valamint jól érzi magát a bőrében. A Blikk szerint ez meg is látszik rajta, a baleset után elvesztett kilói visszatértek, körülbelül 10 kilót szedett magára, de izomban.

Minimum heti háromszor, de van, hogy ötször is edzem egy héten. Gyógytornával kezdek, szoktam úszni, aztán pedig személyi edzővel folytatom az erősítést. Nemcsak a felsőtestemet edzem, a lábamra is sok gyakorlatot végzek, nagyon jó például a biciklizés és az ellipszis, mert nyújtja a szalagokat. (...)

Belenéztem a tükörbe, és azt mondtam, „most jól érzem magam a bőrömben”. Úgy gondolom, hogy egy férfinak legyen jó kiállása, ha zakót vesz fel, akkor azt töltse is ki valami, most már 86 kiló vagyok

- mesélte a Blikknek, hozzátéve, amióta megizmosodott, egyre jobb kondiban van, és már sem a mankó nem kell, sem pedig a görbebot, anélkül is tud lépcsőzni.

Ott van azért a kocsiban a görbebot, de igen, már egész jól mozgolódom nélküle is

- árulta el Rékasi Károly.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.