Szögeczki Ági már 9 hónapja él kapcsolatban, ezelőtt azonban 3 évig nem engedte közel a férfiakat.

Az anyuka, aki most már Budapesten keres albérletet, arról vallott: annyira félt, hogy lemarad valamiről a kisfia mellett, hogy inkább hárította a férfiak közeledését, csak hogy csússzon le egy fontos pillanatról sem.

Három évig férfi nélkül éltem. Egyszerűen úgy voltam vele, hogy nem fogom azért otthagyni a fiamat, hogy felöltözzek, és elmenjek valakivel vacsorázni két órára. Hiszen mi lenne, ha akkor szólalna meg, akkor indulna el, akkor nőne ki a foga… És ezekről én nem szerettem volna lemaradni. Ebben a három évben Patrik engem nem is láthatott más férfival, még puszit adni sem. Tudatosan. A vége felé azonban már rám szólt a családom, térjek észhez

- mondta a lapnak Ági, aki végül az interneten ismerkedett meg mostani szerelmével.

Ezért nem pasizott 3 évig VV Ágica

Közel egy hónapig csak leveleztek, majd megadta a telefonszámát a férfinak, aki végül felgyorsította az ismerkedésüket, és megmondta Áginak, hogy mondja meg, hogy hol van, és oda fog menni hozzá.

Szakadt az eső, úgy jött le Miskolcra, és elvitt vacsorázni. Azóta együtt is vagyunk. Ő egy olyan férfi, aki nem akar megváltoztatni, mellette kérés nélkül változom. Sosem láttam még idegesnek, mérgesnek, és rám is átragad a nyugodt természete. A mögöttünk lévő hónap minden egyes napja egy megírt csoda, viták nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.