A Frizbi műsorvezetője Garami Gábornak mesélt Sarka Katával való viszonyáról.

Nem mondhatom, hogy nem érdekel Sarka Kata, hiszen a gyerekeim anyja, és ez örökre össze fog bennünket kötni, de engem nem érdekel a magánélete. Nem érdekel, hogy kivel van, legyen boldog, találja meg az igazit. Nyilván jó úton van efelé, de én szeretném a saját életemet élni, a saját életemet rendbe szedni

– kezdte Hajdú Péter, akinek szavaiból kiderült, felesége már az év elején mással volt kapcsolatban.

Én bíztam abban, hogy újra egy család és egy pár leszünk, ezért több hónapig alkalmatlan voltam, és nem is akartam új kapcsolatot keresni. Aztán fordult a kocka januártól, és nyilvánvalóvá vált, hogy Kata új életet kezdett, és nekem is új életet kell kezdenem. Most Eszterrel vagyok, és tök jó, hogy úgy alakult, hogy nem ő nézett ki magának, hanem én tudtam őt meghódítani.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/07/20140507sarka-kata-hajdu-peter.jpg
Bármennyire is megpróbáltam elkerülni a nap, meg a holnapi és a holnaputáni nap
bulvármocsok hírét, nem sikerült. Hajdú Pétert otthagyta az asszony, kamionnal vagy
teherautóval, vagy nem tudom mivel hurcolta el a cuccait és sőt, a gyerekeket is és pláne főleg a Rogán Cecíliával közös cégük irodáját is elköltöztette. Erről szól ez a nap, akármerre nézek, és ennek a visszataszító, gátlástalan médiahiénának a picsogásáról. Ha nem áll elő ezzel a szöveggel, talán megkegyelmezek neki. Mondjuk nem vagyok egy Puzsér Róbert, hogy megszállottan hajszoljam a fenevadat, de a hányinger engem is utolér ettől a nagyra nőtt óvodástól. Ettől a ripacstól, akinek egész lénye és karrierje a mások életében való turkálásról és saját életének rivaldafénybe kényszerítéséről szól.
Dr plágium
Esztert nem te hódítottad meg, hanem a bankszámlád :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.