Peller Mariann sokáig gyűlölte orrának méretét, mostanra azonban állítja: sikerült magát úgy elfogadnia, ahogyan van.

Szerencsém van, mert gyerekkoromban nem csúfoltak az orrom miatt, így igazából nekem sem tűnt fel, hogy mekkora. Hu­szonöt évesen szem­besültem vele először, hogy mások nagynak láthatják az orromat. Egy interjú közben épp egy újságíró kérdezte meg, hogy mit szólok hozzá, hogy a hátam mögött mindenki arról pusmog, milyen hatalmas – mesélte a műsorvezető, akit ha addig nem is, a beszólás után már ko­molyan foglalkoztatta szaglószervének mé­­rete.

Peller Mariann mára békét kötött az orrával

A színésznő ma már örül annak, hogy a sokat csúfolt orra egyedivé teszi az arcát

Nem mondom, nehéz volt az után kilépni a nagyközönség elé. Azon gon­dolkodtam, hogy tényleg aszerint ítélnek meg, amit először látnak belőlem? Ráadásul egy olyan dolog miatt, amiről nem tehetek?

– folytatta a műsorvezető, aki mostanra belátta, értelmetlen ilyesmivel foglalkozni.

Szeretem a nagy orrom! Szeretem az extra méretét, nem változtatnék rajta semmi pénzért. Én et­től az extrától va­gyok egyedi. Teljesen érthető az is, aki a teste módosításával kíván szebb lenni, de az az igazi hős, aki nem akar az elvárásoknak megfelelni, és mer egyedi lenni

– vallja ma ne­vetve.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nekem sem az orrával van gondom, hanem ami mögötte van! =))
Eladott Ország
Az orr Róheim szerint is pénisz-ekvivalens.
A boszorkány és vasorrú bába nemcsak az orrával jeleníti meg a maszkulinitást, hanem seprűn (hímtagon) lovagolva a „járművével” is. Az orr és pénisz kapcsolata találós kérdés címmel az alábbi versikében:
Fenn is luk, lenn is luk / Mindkettőbe bedugjuk./ Száj és végbél a neve / Homokosok kenyere / Fölötte a kinövés/ Kétlyukú pisztoly, lövés. / Ez az orr. És lenn karó / A nőknek jót akaró. / A nőnek legyen pisze / Csiklócskája kicsike. / Férfi hordjon jó nagyot, / hogy könnyen fogjon szagot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.