Vádemelési javaslattal küldte el az ügyészségre Szilágyi István fiának aktáit a rendőrség. A férfi jelenleg is előzetes letartóztatásban ül, hamarosan bíróság előtt kell felelnie azért, mert a gyanú szerint úgy megverte az édesapját, hogy annak több bordája is eltört.

A Blikk úgy értesült, a rendőrség a napokban befejezte a nyomozást. A házaspár elcsodálkozott, amikor a vádemelésről hallott.

Vádat emelnek Szilágyi István fia ellen

Erről még nem hallottunk. De hát miért? Hisz nem történt semmi. Sebaj, majd fellebbezünk

– mondta az asszony, és szavaiból az is kiderült, Pétert most meg se tudják látogatni.

Háromszor próbáltunk meg bemenni hozzá, de egyszer sem tudtunk vele találkozni. Valami papírt kell kitöltenie, hogy láthassuk, de eddig ezt nem tette meg. Hetek óta nem láttuk Pétert, nagyon hiányzik. Jól jönne a segítsége, mi már öregek vagyunk, nem tudunk mindent magunk elvégezni

– mondta Szilágyi István, aki épp egy dobozt cipelt:

Éppen a postáról jövünk, ahonnan ezt a dobozt kértük, mert csak ebben tudunk neki küldeni bármit. Csomagolunk bele kolbászt, konzervet, instant kávét meg cigarettát, mert tudjuk, hogy azt szereti.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Kényszerelvonó kellene a fiának, az lenne az igazi segítség. :(
ágimami
Hát a szülők már csak ilyenek! Még akkor is védik körömszakadtáig a gyereküket, mikor az ocsmány-brutál módon viselkedik!!
Sajnálom szegényeket, biztos hogy elkelne nekik a segítség öreg korukra, de ilyen gyerekre hogy számíthatnak???
eszegfu
Minek Szilágyi urnak a "segitség"?! A fia ezt egyedül, segitség nélkül megoldja...:( Szegények... még akkor látogatni akarják a fiukat... pedig ez a "gyerek" még arra sem képes, hogy kitöltsön egy "papirt"?! Jó helyen lesz a sitten... majd megtudja mit jelent az, amikor kapja a verést!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.