Mindenkit üdvözlök a #hastílusvanmindenvan csatornán! Kövess engem és légy olyan stílusos, amilyenre mindig is vágytál! FB: www.fb.com/bihariadamstyle Insta:... Bihari Ádám vagyok, a stílus és a minőség megszállottja. Fontos értéknek tartom a hitelességet és az alázatot, amely követelmények a munkám mértékadóivá lettek. Hiszek a változásban, figyelem ugyanakkor nem követem a divatot, mivel a klasszikus, de mégis újszerű és könnyed stílus híve vagyok. Ezt az életérzést az olasz sprezzatura, azaz a „játékos kitaláltság” kifejezés írja körül a legjobban. A stílus egyben a külvilág részéről hozott ítélet, melynek során eldől, mit gondolnak személyiségünkről. Összefoglaló neve a megjelenésnek, fellépésnek, ápoltságnak, szakmai kivagyiságnak.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
@summr77: Több részt is megnéztem. Hiányolom talán a legfontosabbat: a tisztaságot, az ápoltságot...persze tudom, hogy ez a stilusról szól. Taszitó az is, ha pl. látom, hogy egy kézzel készitett cipő poros, koszos, vagy ha egy jól szabott, minőségi öltöny a nadrág fenekénél és a felső comb részen szinte fénylik a kosztól. Ettől függetlenül a "ne viseld" példákból legalább 7-8 engem is taszit!
summr77
Ádám a facebook oldalán erre is kiterjed, és említés szintjén több videóban is felmerült ilyesmi. Pl itt egy ilyen fb bejegyzés: www.facebook.com/bihariadamstyle/photos/a.913424478752741.1073741830.849421235153066/1377581192337065/?type=3&theater

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.