“Takard már el a hülye melled. Eleget láttuk már. Semmi bajom a szoptatással, sem a megereszkedett melleddel. De erre a sz@rra itt senkinek sincs szüksége.” Beszóltak a szoptató anyukának, aki meglepő módon reagált erre. A 20 éves anyuka, Amy Wood gyakran posztol a Facebookon képeket a kislányáról. Ezek azonban nem a szokásos baba fotók. A legjobban azt az intim pillanatot szereti megosztani a világgal, amikor szoptatja a babáját. Nem takargatja magát, azt vallja, hogy...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ezen az oldalon mar volt tavaly egy parazs vita, mert a Mekiben szoptato anyukat kitessekeltek. Igaz, (szerintem) megerdemelte, mert nem akart a kulon erre az alkalomra kialakitott helysegben megszoptatni a gyermeket, hanem az ebedloben akart maradni.
Akkor sokat kaptam a fejemre, mert azt mondtam - es mondom most is -, hogy vannak dolgok, amiket egyszeruen nem illik beletolni mas emberek kepebe, plane nem egy etteremben - meg ha az nem is a Gundel, "csak" a Meki...
Maga a szoptatas is leginkabb a ket szereplo legintimebb maganugye, igy nem tartozik senkire sem. Ha valaki ezt a facebookra teszi ki, es talal is ra majmot, aki ebben gyonyorkodik, az a maganugye neki, meg a rakattinto debilnek.
Most is ugyanazt vallom: senki ne tolja a kepembe sem a szoptatasat, se a prosztatavizsgalatanak lefolyasat, a pattanasa kinyomasat, vagy eppen a "nagy alkotasat" a retyon. Csinaljanak maguknak a neten egy ilyen elferdulteknek szolo weboldalt, es hasznaljak azt, de a kozhelyeket hagyjak meg a normalis embereknek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@karma1: Vannak dolgok amiket társaságban csinálunk, és van sok olyan is amit nem illik közszemlére tenni, és ez pont olyan...
Sok olyan ember él akinek fingja nincs arról, hogy valami illetlen, vagy esetleg visszataszító mások számára...
Engem személy szerint nem zavar ha valaki a közterületen szoptatja meg a babáját...
De ezzel ingerelni a többit, hát nem nagy észre vall...
simmering73
Az én időmben (80-as évek) mindenki otthon szoptatta a babáját. Ha hosszabb távolságra mentünk, akkor vagy lefejt tejet vagy tápszert vittünk cumisüvegben. Az utcán szoptatás akkor a cigányok privilégiuma volt, de olyat is nagyon ritkán lehetett látni.
soljanka
@karma1: @simmering73: @papa.49: Én kaptam hideget-meleget, mert nem álltam a nyilvános szoptatás mellé.
Nem vagyunk az őskorban.
Nem vagyunk a prérin.
Vannak lehetőségek nyugodt, meghitt környezetben szoptatni.

A meki nem az. Az étterem nem az.

Örülök, hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel.
papa.49
@soljanka: Mint már írtam engem nem zavar, DE MINDIG VANNAK OLYAN EGYEDEK AKIK PRÓBÁLJÁK A SAJÁT ELKÉPZELÉSEIKET A TÖBBIRE SZUTYAKOLNI, na ez pont ilyen egyébként ha már közterületen kell szoptatni a babát terítsen a mellére felülről egy kendőt, vagy egy pelust, bármit, hogy a ,,prűdek,, ne lássák a mellét !!! De például el lehet a fejét fordítani aki nem akarja látni, csak egy kis jó akarat, és empátia kellene az emberekbe, amit sikeresen kiölt a társadalomból az elmúlt 27 év !!!
JAJMÁR
Nem tudom, nemtudom... jó, vèdjük meg a kulturàlt ès hiteles, szèp erkölcsös közössègi fèszbukot az - egyèbkènt ritka- szoptató mellek làtvànyàtòl. Mèg vèletlenül reklàmnak tűnne, hogy szoptassàtok a babàtokat lànyok!
Baba nèlküli aligruhàs szelfik, az mègis màs, oszt azokból jó sok van, mindenféle, de azok legalàbb nem birizgàljàk az èrtelmet. Ìgy semmi gondot nem okoznak.
karma1
@soljanka: De nem am...:o))) En is kaptam rendesen a pofamra, volt, aki meg az emberi jogokat is felemlegette - hat pedig nem...Ha visszaemlekszem a szuleim es az en fiatalkoromra, egyetlen egy esetre sem emlekszem, amikor anyukat lattam volna kozhelyen szoptatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.