Mindebben persze semmi meglepő nincsen, ha kicsit is ismerjük a nemrégiben megkopaszodott kritikus munkásságát, pénteki napindítónak viszont kiváló és térdcsapkodóan vicces az az írás, amit Puzsér a Magyar Nemzet állandó szerzőjeként jelentetett meg.

Hogy Tóth Gabiért a megmondóember nem rajong, már kiderült, amikor Sznobjektív című tévéműsorában amiatt fakadt ki: az énekesnő "huszonharmadik századi prostituáltnak" beöltöztetve áll színpadra. 

A tévés-rádiós újságíró ezt a vonalat vitte tovább most megjelent cikkében is:

A Való Világ főcímdaláról és ordenáré tetkóiról hírhedtté vált énekesnő aktuálisan azzal kelt közfeltűnést, hogy a Soma Mamagésa által lerakott alapokon keményen beleáll az ezotériabizniszbe: állítása szerint „gyógyítónak jött a Földre. (...) valójában azért jött a Földre, hogy egy idegen intelligencia a nárcizmus és a gátlástalanság kritikus mértékét tesztelje rajta. A kísérlet keretében Tóth Gabinak két hitvány stúdióalbummal a háta mögött volt pofája beülni mentornak, zsűrinek és zenei megmondónak egy egész ország nappalijába.

Az írás nem csak Tóth Gabit állítja célkeresztbe, Puzsér gondolatait végül a tágabb környezetünkre is kiterjeszti:

sem önmagunk, sem a világ vizsgálatát és értelmezését nem helyettesítheti egy kacsintós szmájli, egy Facebookról lopott frázis vagy egy műanyagból fröccsöntött, nárcisztikus díva önhipnózisa.

Zárásképp önmaga védelmében felsorol számos, T-betűs hírességet, akiknek – Gabival szemben – nagy tisztelője. Hogy pontosan kikről van szó, az a cikkből kiderül. 

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ha Puzsér szövegének a sűrűjét leszedjük, az vonható le belőle, hogy irritálja Gabi iskolázatlansága. Így nem érti, én sem értem, hogy a fenébe lehet ő többek között mentor?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
Ha Puzsér szövegének a sűrűjét leszedjük, az vonható le belőle, hogy irritálja Gabi iskolázatlansága. Így nem érti, én sem értem, hogy a fenébe lehet ő többek között mentor?
Jozefina
Puzsér agyilag gyenge! valószinűleg irritálja T. Gabi dzépsége, emrte neje (ha van) közelébe sem léphet. Az is lehet, hogy zsótival bujik ágyba azért mond ilyen baromságokat!
nezelodo
@Manhattan: Még a végén egyetemi tanár is lehet, ha már a százlábú Rasi is lehetett, ő miért ne lehetne, legalább olyan jó a helyesírása, és általános műveltsége.
terlasz
Puzsér elfelejtette bevenni a dilibogyóját, ezért ismét túltengett benne a mindenkit lenéző sznobság. Felőlem azt ugat, amit akar, mert nem érdekelnek az ilyen erőszakosan nyomuló szövegládák.
qxy
Na ebben igaza van . Én is meg kérdeztem annak idején a nagy főnököm. Mit kell csinálni azok kívül hogy jól dolgozom és nekem is emeljék a pénzem mint a többi nő munka társamnak.? Vagy nekem is le kell szopnom valakit? hagyjam magam megdugni?? Na Magyarországon csak ez számít ha többet akarsz. " Szeretni és tudni kell csalni, lopni és nem árt ha szopni kell, tudd melyik részén vagy a faroknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.