Steiner Kristóf jelenlegi barátja az izraeli nemzeti színház színésze, Nimrod Dagan.

A fiú apja is közismert izraeli színész, akinek nehéz volt elfogadnia, hogy a fia egy másik férfit szeret.

A párom édesanyja mindig nagyon nyitott volt, jól kezelte ezt a kérdést a kezdetektől fogva. Viszont Nimi édesapja nem. Olyan más értékrend volt, amikor ő belecsöppent a színházba, hogy nem beszélhettek az emberek melegségről vagy transzneműségről. Mostanra eljutott oda, hogy éppen ezekben a hetekben egy színházi fesztiválon transzszexuális szerepet vállalt, 70 év felett egy olyan szerepet vállalt, ahol női ruhába kell bújnia, minden saját korábbi ideológiáját felülírva

– mesélte Garami Gábor műsorában Steiner, aki azért elmondta, hiányzik neki a tévézés, Berki Krisztiánnal például szívesen beszélgetne. 

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
Steiner Krstóffal nem az a legnagyobb gond,hogy meleg. Sajnos erről ők nem tehetnek hisz a legtöbb fiú gyermeknél a családi állapot váltja ki. Ha a gyereket az anyuka,a nagymama, a nagynénik nevelik,ráadásul a széltől is óvják,szinte garantált a gyereknél a homoszexualítás. A genetika és az erőszakos durva apa is kiválthatja. Nekem van pár meleg ismerősöm. Garantáltan érzékenyebbek a szevedőkkel szemben és sokkal hamarabb segítenek ha mevtehetik. Steiner az igénytelenségével, a hajléktalanság látszató magatartásával bosszantja a környezetét. Láttam az esküvőjét és úgy nézett ku,mint ha wgy kinyúlt 3számmal nagyobb tiszta koszos pizsama lett voln rajta.
karma1
@cikicakk55: Csillagom, nekem egyaltalan fel nem merul a gondolatomban, hogy a massagara gondoljak. Nekem is volt nehany meleg ismerosom, szomszedom is Magyarorszagon - semmi bajom veluk.
Nekem ugyanaz a bajom ezzel a cikkel, es a sarki kata mit bufizett ma reggel? es medvecky anyonak elloptak a nyugdijaskartyajat-tipusu cikkekkel, hogy erre egyaltalan a kutya sem kivancsi, csak beletoljak az ember arcaba.
En a Propitol nem ezt a bulvar-szintet varom, hanem egy szinvonalas hir-monitorozast a FONTOS hirek kozul...
Aki akarja, az olvassa a blikket, a borsot, a kiskegyedet, BARMIT, de ne piszkoljak mindenfele celebhirrel ossze a netet...
Fradigege
Borítékolható lett volna, hogy a fater nem fog ennek örülni. Az orthodox zsidók nem nagyon csíppantják a buzikat. Egy kicsit aggaszt az a herpesz Kristófka.
papa.49
@Fradigege: Defektes volt a ,,cerka,, ???
Lepényleső
Megértem. Azt,hogy ezt reklámozni kell,nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.