Ősszel újra indul a TV2 emblematikus vetélkedője, az Áll az alku. A gameshow házigazdája Gundel Takács Gábor lesz, akinek neve több, mint tíz éve összeforrt a táskás játékkal.

Az októberben 20. születésnapját ünneplő TV2 újra elhozza minden idők egyik legnépszerűbb hazai televíziós vetélkedőjét, az Áll az alkut. Mivel a műsort Gundel Takács Gábor vitte sikerre, ezért a TV2 számára hatalmas öröm, hogy 2017-ben is vele láthatják a nézők.

Kiderült: Gundel az Áll az alkuval tér vissza

Az Áll az alkuban a műveltség mellett a szerencsén is múlik a győzelem. A számozott táskák idén is több tízmillió forintot rejtenek, tehát a tét óriási. 

Gundel Takács Gábort a Magyar Televízió 1994 és 1999 között futó Játék határok nélkül, a Danubius Rádió Cappucino című műsorából és sportközvetítésekből ismerhette meg az ország. Ezt követően számos műsorban vendégeskedett, majd 2004-ben a TV2-n megkapta az Áll az alkut. 2007-ben váltott, a köztévén számos kvízműsor és a 2014-15-ös Játék határok nélkül köthető a nevéhez. 2017 óta független televíziósként dolgozik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.