Az öngyilkosság nem mindenkiből vált ki részvétet. Brian "Head" Welch, a Korn gitárosa Facebookon rúgott jókorát a már halott zenésztársába.

Brian Welch, aki egyébként régi barátja volt Chester Benningtonnak, azt írja, nehéz olyankor együttérzőnek lenni, amikor mérges az ember.

"Őszintén, Chester régi barát, akivel sokszor lógtunk együtt, és vannak barátaim, akik nagyon közel állnak hozzá, de ez nagyon felbosszant! Hogy küldhetnek ilyen üzenetet ezek az emberek a gyerekeiknek és a rajongóiknak? Elegem van ebből az öngyilkosság szarságból! Ami elég, az elég! Feladni a gyerekeid, a rajongóid és az életed, ez gyáva kiút!!!"

A gitárost sokan kritizálták tapintatlansága miatt, ezért később bocsánatot kért.

Chester Benningtont, a Linkin Park énekesét csütörtök reggel találták holtan kaliforniai otthonában. A zenész hat gyereket hagyott maga után.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Szeparepa2: Szerintem is igaza van a sracnak. Az egyetlen dolog az eletunk, ami alatt valamit tehetunk magunkert, masokert, de foleg a csaladunkert.
Aki az ongyilkossagba menekul, az gyava, meghatral a nehezsegektol.
Mit kaphat most mar a 6 kiskoru gyermeke? Egy ongyilkos apa emleket?
Gyava ember az, aki igy futamodik meg a nehezsegek elol...
Amirol sajnos Neked szemelyes tapasztalatod van, az az euthanazia, es az egeszen masrol szol: valoban adja fel az ember az eletet, ha mar a vegtelen fajdalmat mashogy nem tudja kikuszobolni az eletebol, az euthanazia lehetoseg arra, hogy meg meltosaggal tavozhassunk a szeretteink kozul.
De aki ezt mas indokkal teszi, - pl. depresszios - annak meg mindig vannak lehetosegei, egyre tobb! A depressziosok ismerik a sajat betegseguket, es ha csak egy ember is van korulottuk, aki szeretettel gondol rajuk, es segiti oket, akkor van kiut a depibol is.
Az oncelu ongyilkossagot nem tudom elfogadni...
karma1
@Szeparepa2: Nekem is volt hasonlo esetem a szomszed nenivel, akit nagyon szerettem. Sajnos, en akkor meg gyerek voltam, talan 12-13 eves, es nem tudtam, mit jelent a mehnyak rak... Korfolyosos hazban laktunk, a masodikon, de regi haz volt, igy a 2. emelet 11 meternel is magasabban volt... Anyukam apolta az egyedul elo holgyet, mikor kijott a korhazbol, es ez a (nekem akkoriban ) "neni", (pedig csak korai 50-es volt), nagy nehezen kijott a korfolyosora, es megprobalt atlepni a korlaton, de ANyukam pont oda latott a konyhaajtobol arra a sarokra, es odaszaladt, megfogta a holgyet, hogy ne ugorjon le, visszakiserte ot az agyaba, lefektette, beadta neki a gyogyszeret, es attol kezdve minden fel oraban atment megnezni, hogy hogy van... Utana meg kb. 1 hetig elt a holgy, de Anyukammal nem beszelt mar, neman tette a szemrehanyast neki azert, mert nem engedte leugrani akkor, igy tovabb kellett szenvednie meg egy hetig...ANyukam elegge ketsegbe volt esve, mert O nem tett egyebet, csak amit mas is automatikusan is tett volna, ha ilyen esetet lat... Anyukam is csak nagyon sok evvel kesobb ertette meg, hogy az a holgy elert a szenvedesenek arra a hatarara, amikor mar nem akart tovabb elni. Mi is csak akkor kezdtunk hallani az euthanaziarol, mint a rohado nyugat ujabb embertelen otleterol... Nekem is kellett egy emberelet, amig megertettem mindkettojuket: Anyamat, aki nem tehetett mast, es szegeny Hollo nenit, aki nem akart tovabb elni a fajdalmaval.
De ez nem AZ az ongyilkossag, amit ez a ferfi 6 gyerekkel csinalt. Meg akkor sem, ha depis volt. 30 evesen en is lehettem volna ongyilkos, mert olyan helyzetbe kerultem, de nekem mindig bejott a kepbe az 5 eves tunderi lanyom, es rajottem, hogy nem erdemes ilyen baromsagot csinalnom. Mindenkinek az eleteben van egy icipici kapaszkodo, amibe kapaszkodva szepen lassan ki lehet labalni MINDEN bajbol.
En is inkabb ezt valasztottam, es soha nem bantam meg... Koszi, hogy megosztottad ezt velem...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.