Lezárult a nyomozás, kábítószer birtoklással gyanúsítják Hujbert, aki nemrég több műsorban is feltűnően összeszedetlen volt. 

Lezárta azt a nyomozást a rendőrség, amelyet még kényszerítés miatt indítottak Hujber Ferenc ellen, ám úgy tűnik, egész más lett az ügy kimenetele.

A Bors értesülései szerint ugyanis kábítószer birtoklással gyanúsították meg az ismert színészt, aki márciusban a Mokkában volt egészen összeszedetlen. Akkor az egyik műsorvezető meg is kérdezte a Jézusról hadováló Hujbert, hogy komolyan beszél-e, vagy valaminek a hatása alatt áll.

A Bors a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot kereste meg, hogy mi a helyzet az eljárással, ők az ügyészséghez irányították a lap munkatársát, ahonnan megjött a válasz, amiben benne volt ez a mondat is:

A bűnügy tárgya kábítószer birtoklásának vétsége.

Az ügyészség vádemelést tervez, ha rábizonyítják Hujberre a birtoklást, akár börtönbe is kerülhet.

Két évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethetik, aki kábítószert termeszt, előállít, megszerez vagy birtokol, vagy csekély mennyiséget tart magánál fogyasztás céljából. Amennyiben nem volt még büntetve hasonló bűncselekményből kifolyólag, akár eltereléssel is megúszhatja az esetet

- mondta el a lapnak dr. Bacsek György ügyvéd.

Hujbert megkereste a Bors, aki gyorsan rövidre zárta a beszélgetést:

Továbbra sem nyilatkozunk, de köszi a hívást. Szia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.