A Bors közölt fotókat Medveczky Ilonáról, amint a bolhapiacon keltett feltűnést hiányos öltözetében.

Az olvasóriporter elmondta, hogy nadrágot azért vehetett volna a díva, mert minden tekintet rá és fedetlen testrészeire szegeződött. Ilona természetesen megmagyarázta a lapnak, miért hiányzott róla némely ruhadarab.

Kiderült, miért nem hord melltartót Medveczky Ilona

Ha lógnának a melleim, biztos hordanék melltartót. Tizennyolc évvel ezelőtt műttettem meg. Ha a balerinák abbahagyják a táncot, a bordáikra korábban rátapadt izomzat megereszkedik – az én mellem is visszament, ezért műttettem meg. Egyébként másoknak sokkal jobban kilógott a fe­neke, arra pedig ügyelek, hogy mindig a piac alá öltözöm, nem akarok kitűnni

– mondta a Borsnak a táncos.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@elnyomott: A Te jomodoroddal nincs is semmi problema, az egesz kerdes csak medveanyo indiszkrecioja es pillanatnyi eloterbe kerulese volt a kerdes...:o))
Ami aztan itt ki is hozta a szinten (altalaban ) jomodoru kommentelokbol a duhot , ezellen a szerencsetlen bige ellen...
Mondom,. Dragam, en is jolnevelt lennek, ha nem errol es igy lenne szo...:o))))
mariaberta
Na ez aztán óriási hír,,, és bugyit hord?
papa.49
@mariaberta: Merész vállalkozás lenne ,,ALÁNÉZNI,, szemtől,szembe közelről szemlélni a Grand Kanyont )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
picike1
vetkőzés volt ujra? ez igen! van ismersöm és ő bugyit soha nem hord azt mondja minek az? melltartó akkor jó ha van mit beletenni
Grafix69
Ez az aszalt szilva mé nem tud lenyugodni ? Múltkor azért panaszkodott , mert a kőművesek rejszoltak rá a szomszédban , eszméletlen .
karma1
En tudom en tudom en tudoooooom! Azert, mert a drotmerevites a melltarto aljabol kiszurna a szilikont az osszes mellyibe!...:o))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.