Hujber Ferenc elkezdett nők után futkosni a Bors értesülése szerint holott a házassága még tart, bár épp romokban van.

Hujber Ferenc elköltözött a családi házból, és nekiállt vadul hajtani a nőket, egy ismert hölgynek is félreérthetetlen üzenetet küldött, hogy mit szeretne vele tenni – értesült a Bors

A lapnak egy, a hölgy környezetében élő ismerős szólt, hogy milyen üzenetet küldött ismerősének Hujber.

Nem finomkodott, egyszerűen és határozottan közölte, mit szeretne vele csinálni. Onnan tudom, hogy nekem volt alkalmam olvasni is a sorait. Nem szégyenlős, az biztos. (...) Mivel nem járt sikerrel, egy idő után odébbállt

- állította a lapnak.

A Bors szerint a Story magazin azt írja, Hujber elköltözött a családi házból felesége és kisfia mellől, és hogy a pár nappal ezelőtt kipattant drog-ügyében nem épp marihuánát találtak nála, hanem valami fehér port.

Hujber nemrég a Facebookra azt is kiírta, hogy

Semmilyen férfi, pasi, apuka ne jelöljön, please. Köszi

Majd pontosított:

Csajok jelölhetnek.

A kiírás alatt az is kiderült, Hujber régóta etalon a hazai meleg közösségben, egy rajongója azt írta, legtöbbször csak azért ülnek be egy-egy filmre, mert ő szerepel benne. Egy fiúnak a filmszínész képe bekeretezve áll a polcán.

Hujber erre így reagált a cikk szerint:

Ez megtisztelő! Őszintén! Hidd el: nálam több melegfilm-színpadi szerepet, szinkront nem sokan csináltak az országban, és büszke vagyok rá! Londonban éltem három évet… imádtak…, gondolhatod. Most azonban kezd átmenni agresszívba, és már a kertévéktől kezdve az újságírókon keresztül zaklatnak a srácok… Nem nyugszanak, hogy NEM fognak megkapni…

(Címlapi kép: youtube)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Kérdés : De miért olyan hír ez,hogy erről kelljen írni ?
Clavigo
Ez hihetetlen...Egyébként meg "" kijaf@szom " ez csávó,,hogy minden nap írni kell róla valami fantasztikus,,mással soha meg nem történő ,hihetetlen történeteket ??
maci0427
@Szeparepa2: Menő...? Csinos ? Ismert...,ja mert állandóan írnak ró ! Ha rólad írnának minden nap, akkor te is ismert lennél...! Szerinted ! Gondolom,hogy a magad nevében írtad ezt !
maci0427
@Szeparepa2: Én idáig nem sértegettelek,de most megteszem.. Tahó az akiből kipottyantál és ilyen szép beszédre tanított ! Faszkalap !
maci0427
@Szeparepa2: Kérdezd a rokonait,hogy milyen ember ! Toplistás színészek között van !,he-he-he ! Lehet,de nem nálam és a környezetemben ! Színész -celeb ! De ez az én véleményem ! A tied meg az tied ! Kb olyan mint Stohl András.. ! Harmadik lehetőség valóban nincs !
Kookas
@Szeparepa2: a hujbert ismertsége az utóbbi pár évben csak a botrányairól szólnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.