Több mint két hete a nyílt utcán vert meg egy fiatal nőt M. Richárd barátnője. A férfi a Dózsa György úti, két halálos áldozattal járó baleset egyik érintettje.

Kedvese, Szilvi azért esett neki a fiatal modellnek, mert az állítólag összemelegedett M.-mel. A verésről videó is készült, amit a nő Instagramján is közzétett.

Most úgy tűnik, a felvételt készítő barátnője, Alexandra is nyakig ül a pácban. Legalábbis erre utal a BRFK Borsnak eljuttatott levele, ami szerint a nyomozás folyamatban van súlyos testi sértés kísérlete miatt. Az eljárásban két nőt hallgattak ki gyanúsítottként, mindketten szabadlábon védekeznek. 

Nőt vert M. Richárd barátnője – gyanúsítják azt is, aki lefilmezte az esetet

Súlyos testi sértésért akár három év szabadságvesztést is adhat a bíróság. Hiába csak „kísérlet”, a jogszabályok szerint a befejezett bűncselekmény büntetési tételét kell alkalmaznia a bíróságnak

– mondta a Borsnak dr. Bacsek György ügyvéd.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
"Hiába csak „kísérlet”, a jogszabályok szerint a befejezett bűncselekmény büntetési tételét kell alkalmaznia a bíróságnak"..tipikus fidesz törvény...jogászkáim,mi is a súlyos testi sértés??? ha nyolc napon túl gyógyul...no most ha nem történik meg a dolog,ki,és mi alapján állapítja meg a sulyos testi sértés tényét???Megérett már a fideszcsürhe a tárgyalás nélküli lámpavasra!!!
bence
Azok után amit művelt , még 10 évet is megérdemelne ! Közönséges viselkedés !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.