A Szigeten idén is várják azon önkéntesek jelentkezését, akik szeretnék belülről megismerni a rendezvényeket és az ott folyó munkát.

A jubileumi, 25. Sziget felépülésének és működésének “kulisszatitkait” ismerheti meg, aki önkéntesként még időben jelentkezik a fesztiválra, legyen az a beengedésnél a gördülékeny haladás biztosítása, a kempingek vendégeinek segítése, tájékoztatása vagy a fesztivál környezetvédelmi feladatainak ellátása. A jelentkezőket a fesztivalonkentes.hu címen várják.

Idén is koncertre várja az önkénteseket a Sziget

Fizetség nem jár a munkáért, de juttatások vannak (ez rendezvényenként változó), és igyekeznek úgy szervezni a tevékenységet, hogy mellette legyen idő 1-1 koncertre is. 

Kilencféle tevékenység ellátására várják a jelentkezőket. Az önkéntességhez regisztrálni kell, és meghallgatás is van, valamint orvosi vizsgálaton kell részt venni, illetve kauciót kell fizetni, ami egyenlő a napi jegy értékével, de visszafizetik a kicsekkolásnál.

A Sziget jövő szerdán, augusztus 9-én kezdődik. Az önkénteseknek 2-3 nappal a hivatalos kezdés előtt kell érkezniük, és 1-2 nappal a fesztivál vége után tudnak hazamenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.