A celeb hétfőn feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, ugyanis ügyvédjével együtt úgy véli, hogy a nyomozó hatóság bizalmas információkat ad ki róla.

Egyelőre sem a vádlott, sem jogi képviselői nem tudják, hogy a húsvéti razziát megelőzően lehallgatták-e az énekes telefonbeszélgetéseit, ám a zenész szerint több jel is erre enged következtetni. Győző szerint valaki kiadja ezeket az információkat, ezért is a jogi lépés.

Hol van itt az igazság? Azt sem értem, hogy miért kellett lehallgatniuk, nem tettem én semmi rosszat. Amúgy sincsen félnivalóm, nem vagyok bűnöző, nem loptam meg senkit. Azt mondják a hatóságra hivatkozva, hogy külföldön van pénzem, hogy drága autókat árultam, de ebből semmi nem igaz. Azt sem értem, hogy miért érdeke egy nyomozónak, hogy kiadjon olyan információ­kat, amivel nem élhetne vissza. Már így is lejárattak az egész ország előtt. A következő az lesz, hogy lelőnek?Az biztos, hogy időt és pénzt nem sajnálok, ha kell, még száz ilyen panaszt benyújtok

– mondta a Blikknek Győző. 

Próbáljuk élni az életünket, de nem egyszerű. Állandóan vádolnak minket, mégis próbálunk a jó dolgokra koncentrálni, de vége lehetne már.

A Romantic frontemberének ügyvédje, Szilágyi Roland szintén értetlenül áll a történtek előtt. Tapasztalata szerint időbe telhet, mire felgöngyölítik az ügyet.

Ismeretlen tettes ellen feljelentést tettünk, ugyanis minden jel arra mutat, hogy nemcsak lehallgatták az ügyfelemet, de a lehallgatás során szerzett bizalmas információkat illetékteleneknek szolgáltatták ki a hatóság emberei. Ez nem csak törvénybe ütköző, hanem etikátlan is, ugyanis több fals információ látott napvilágot, ami ronthat ügyfelem megítélésén.

Mivel a nyomozás még nem zárult le, semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy valóban lehallgatták a showmant. A nyomozati idő akár két év is lehet, ezután emel vádat az ügyészség, akik akár börtönbüntetést is kérhetnek Gáspárra.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
GYozike, nem kell teged lehallgatni, eleg, ha valaki csak ranyit valamelyik rolad szolo vagy veled foglalkozo iromanyra, es mar ontod is sajatmagadrol az infokat, szamolatlanul.
te rakod tele a sajtot Evelynkevel, hogy o hol tanul, mennyibol, milyen draga ruhat hord, milyen luxusautod van neked, meg ugy egyalotalan: ciganyosan es betegesen dicsekvo vagy sajat magadrol es a csaladod legbelso ugyeirol, es hat ezzel egyaltalan nem all aranyban az adozasi kedved, amit viszont a NAV nem nez jo szemmel. Vagyis ha dicsekszel, akkor ne csodalkozz, hogy elobb-utobb te magad leszel a vizsgalat targya, amikor megkerdezik toled, hogy ugyan, MIBU" ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Nem kell ezt a féleszűt lehallgatni. Odaáll ez magától a kamera vagy mikrofon elé, és önszántából is jár a szája mint a kacsa segge.
Olyan mint az egyszeri ember, aki a szomszédját mocskolta odaállva az általa is ismert, a szomszéd portáján elhelyezett kép és hangfelvevő elé, és megvádolta, hogy lehallgatta őt.
volvós
Menj te koszfészek a jó k...a an...ba !!!
colibri
Lagzi Lajcsi - aki felkarolta anno és lám, most egy cipőben járnak - igazán kitartásra inthetné és adhatna néhány jó tanácsot Győzőnek, hogy nyugodjon le, mert amibe keverte magát, az nem egy gyors elbírálású munka lesz. Gáspár még örüljön, hogy nem rakták előzetesbe.
magyarbakancs
"Lehallgathatták Győzikét?"
Nem lehallgatnám meg fingatnám.De úgy istenesen.
Lackó50
Engem lehallgathatnak. A telefont alig használom, de olyan titkaim sincsenek, amitől félnem kellene. Ha ennyire fel van háborodva, akkor valami lehet a háttérbe. Van mitől félnie??? Akkor csak nem jár tiszta úton. Próbáljon a sajtó engemet lehallgatni. Abból nem lenne újságcikk.
Lackó50
Árúház:
- Te most merre vagy?, Mert nem látlak.
- Most épp a papír osztályon. Gyere ide.
- Oké. Mindjárt ott vagyok.

Pl egy telefon beszélgetés. Ebből írjon valaki cikket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.