A szocializmus nem csak utazási korlátokat, szürke betonregeteg látványát jelenti és azt, ahogy nyomorúságos nők és férfiak hosszú sorokban állnak az üres piacok előtt, miközben a hatóságok a magánéletük után szaglásznak - ahogy az az amerikaiak sztereotípiáiban él a kelet-európai szocializmusról. Bár ezek is igaz megállapítások, nem fedik le a teljes történetet. Volt a szocializmusnak ugyanis olyan előnye is, amely kevés figyelmet kapott, nevezetesen, hogy a nők jobban élvezték a szexet - erről közölt terjedelemes cikket a New York Times. Eszerint például Németország 1990-es újraegyesítését követően végzett összehasonlító szociológiai tanulmányok szerint a keleti nőknek kétszer annyi orgazmusa van, mint a nyugatiaknak. A cikkben idéznek egy most 65 éves bolgár nőt is, aki hasonlóan élte meg a kommunizmust, amikor "a rossz dolgok ellenére is tele volt az élete románccal". Szerinte neki örömtelibb élete volt 1989 előtt, mint amilyen stresszes van most a 70-es években született lányának.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Pervezek ezek a mai lányok... Sz@rnak a f@szomra...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...azoknak változik az érzés akik pártvonalon élveznek...
Cefi
@Csizmás Kond: Szarszag van tőled.A szádból is ez jön, te szőröstalpú csaucseszku-fattyú.
Qqberci
Pervezek ezek a mai lányok... Sz@rnak a f@szomra...
papa.49
@Cefi: A lényeget leírtad, FIATALABBAK VOLTUNK ...
wagabund
a pina örök, csak a fiatalság nem..Ma perszehogy nincs annyi orgazmusa a nyuszifülnek, mert a pasik általában gyorstüzelők. Még dugás közben is basztatják a mobiljukat, nem figyelnek a csajra, csak magukra. Pedig a málnásban még mindig ott a mézescsupor...azt kell nyalni, nem a drága szalmonellás fagyit.
sokanvagyunk
...mert a mai 20-30 éves nőnek nincs összehasonlítási alapja, az idősebbnek nincs hozzá dereka, vagy csak a hosszútávú memória működik már nála.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.