Mindössze két évre volt szüksége a kanadai Tessa Barresinek, hogy olyan fizikumot építsen, amit sok férfi is megirigyelne. 

Ez 17 éves lány a bicepszeivel ejti ámulatba a világot

A most 17 éves Tessa 15 éves korában kezdett edzeni, és azóta is legnagyobb szenvedélye a testépítés. Álmai között első helyen az szerepel, hogy egyszer híres versenyző lesz. Nos, az alapok már megvannak, tömeg és szárazság is kezd nagyon rendben lenni a lánynál:

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A legtöbb madárnak nem jönnek be a férfias, csupa izom nők, a tuningolt izmok megsemmisítik a női lágy és ingerlő vonalakat és nem is vágykeltő!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
A legtöbb madárnak nem jönnek be a férfias, csupa izom nők, a tuningolt izmok megsemmisítik a női lágy és ingerlő vonalakat és nem is vágykeltő!
Peller Anikó
Édes kis cica, bizonyára kapnának utánad a tecsóban árufeltöltő posztra.
human
Most volt hír, hogy fehérje túladagolásban meghalt egy fitneszes nő. Remélem ő nem fog a sorsára jutni. A szépség meg divatfüggő. Az ókorban a görögöknél a telt női idomok voltak a szépek. De Afrikában egyes területeken szándékosan hizlalják a nőket, hogy könnyebben férjhez tudják adni. Ő meg most izmos. Van akinek meg talán ez jön be.
Equus
biztos, h nem fiú... 1ébként annak sem való.
Zeta
Hol marad belőle a női baj?
Aztán ha csütörtököt mond a hapsija, biztos nem veri meg?
idppp
"a bicepszeivel ejti ámulatba a világot", akkor én nem tartozom a világhoz, mert éktelenül rondának találom! Egy nő legyen nőies, a mellei legyenek nagyok és kemények, ne a bicepsze! Ez nem nő, csak valami rosszul sikerült utánzat, nemcsak külsőleg, hanem a gondolkodásmódját illetően is. Egyszóval undorító látvány! Ez a rútság nem is akar nő lenni, nem is vágyik párkapcsolatra!
karma1
En meg a ketmeteres szakallammal... Hulye fittnessbuzi kiscsaj,...
Amikor annakidejen Jane Fonda feltalalta az aerobicot, mindenki csinalta ejjel-nappal - kb. akkortol kezdodott a fittness orulet a fiatalok kozott - aztan mit tesz Isten, az akkor meg nagyon fiatal Jane Fonda szivrohamot kapott, amit akkoriban nagyon sok szakerto a tulzasba vitt aerobicnak es a szigoru dietanak tudta be.

Ha ez a bige nem fog ezutan rendszeresen jo sokat edzeni, ezek az izmok szepen az ellenkezojere fognak valtozni, megereszkednek, elpetyhudnek, es a viselojuk ott fog allni csodalkozva, hogy mire is jutott...
Szamtalan ilyen fiatal van korulottem, maniakusan edzik magukat, ha valami miatt kimarad az edzes, a testuk maris "buntetni" kezdik oket,...
Bar mindenki maga tudja - talan - hogy hogy kell egyensulyba hozni a rendszeres mozgast es a merhetetlenul agyonhajszolt testkinzast - es akkor talan normalis eletet elhetnek...:o))
karma1
@szep napot: Foleg a hata...:o))) Aztan probalj nem teljesiteni az agyban - ott azonnal megol egy joliranyzott fogassal...
Miert akarna valaki egy volt NDK-s uszonore vagy tornasznore emlekeztetni? Mert kb. ok neztek ki igy.
Ha a Miss Fitness Universe cimre palyazik, akkor nosza...
Ha csaladra, szereto, huseges ferjre - akkor elkurta, nem kicsit, nagyon...:o(((
namihami
Hát igen, van ami szép. Mi több, gyönyörű.
De ez például kimondottan ronda. Mi több, még gusztustalan is.
Yoda69
Jol elcseszte magat. Shemale lett belole...
KisGenyo2
Azzal nem dicsexik, hogy jóval gyakrabban borotválkozik egy átlagos férfinél, mert borostásan nem néz ki túl jól...
Itt szemezgethet, hogy mi vár rá: www.life.hu/ez-zsir/20170425-nok-szteroid-elott-es-szteroid-utan-durva-fotok.html
papa.49
Emelem a lábam bár most is fáj de had guruljon ez a méretes hazugság )))))))))
Jövőre már tenor szólamban fog énekel az operában ))))))))))))))
papa.49
Randa, és gusztustalan, fikarcnyi nőiesség nincs benne !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.