Az RTL Klub műsorvezetőjét szerződés nélkül dolgoztatták, hónapokig visszatartották a fizetését, majd szabadsága alatt rúgták ki.

A Jóban-rosszban korábbi színésznője az RTL Klub Év hotele című műsorának volt a háziasszonya, de nem ért jó véget a munkakapcsolat. Igaz, már eleve nem is kezdődött túl jól: mint a Borsnak egy névtelenül nyilatkozó informátor elmondta, Szorcsiknak úgy kellett beleugrania a forgatásba, hogy még szerződése sem volt, és az első hónapokra vonatkozó fizetését is csak azzal sikerült kiharcolnia a csatornától, hogy közölte: nem megy el a következő forgatásra.

Nem Szorcsik volt az egyetlen, aki összetűzésbe került a produkció menedzsmentjével, voltak, akik menet közben hagyták ott a forgatást, vagy úgy kerültek képernyőre, hogy nem is adtak erre engedélyt. A lap szerint már most többen perlik a produkciót ezek miatt, és állítólag erre készül Szorcsik is, akit nyaralása alatt, e-mailben rúgtak ki. Ezt a Borsnak telefonon is megerősítette:

A szerződésemet a nyaralásom alatt, e-mailben mondták fel, úgy, hogy az őszre természetesen már nem vállaltam színházi munkákat a produkció miatt. Valóban tartoznak nekem, az első fizetésem hónapokkal később, akkor kaptam meg, amikor közöltem, felmondok, ha ez így folytatódik. Minden másról majd a bíróságon beszélek

A Bors megkereste telefonon Serfőző Zsoltot, a műsor producerét is, de amikor a férfi számára kiderült, miről volna szó, egy rövid "Köszönöm, de most nem megfelelő" válasszal bontotta a vonalat. 

A lap úgy tudja, a műsort Pataki Zitával folytatják majd, aki Szorcsik fizetésének a feléért vállalta a műsorvezetői feladatot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.