A színész Facebook-oldalán tette közzé: nem fizeti be a fél gramm marihuana tartásáért és elfogyasztásáért rá kirótt büntetést, és ezentúl is minden este elszívja a maga kis dzsointját "altatónak".

A színész Facebook-oldalán jelentette be, hogy nem fogja kifizetni azt az összesen 322 ezer forintos büntetést, amit azért kapott, mert fél gramm füvet tartott és szívott el az otthonában. 

 

A színész kifejti: míg az alkoholistákat és gyógyszerfüggőket nem vegzálják a függőségeik miatt, és nem vonják kétségbe a gyereknevelési alkalmasságukat, addig nem érzi jogosnak, hogy a könnyebb elalváshoz elszívott dzsointja miatt ilyen súlyos büntetést kapott. 

 "Tehát én aki 2 kiskorú gyemekért tartozom felelősséggel kijelentem hogy minden nap szívok és fogok szívni a lefekvéshez marihuánás cigit mert nekem az vált be....!"

Ettől még úgy érzi, tökéletesen el tudja látni a feladatait és képes egészséges környezetben nevelni a gyerekeit. 

A fű nem károsabb mint a nikotin! Harcra fel jelentsen fel aki mer!!

- ezzel zárja sorait a kiáltványát Balkáni Hamletként aláíró színész.

Nyitókép: Hujber Ferenc Facebook-oldal

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
BALKÁNI HAMLET
@Equus: Mit mondok a 2 gyerekemnek amikor rákérdeznek majd hogy Apa, kipróbálhatom???
wagabund
..."én aki 2 kiskorú gyemekért tartozom felelősséggel "...

ezt volt pofája leírni?
Equus
@wagabund: mert? Mi a bajod vele? Vagy a te fejedet is megtöltötték a THC-ről szóló rémhírekkel? Iszol kávét? Iszol alkoholtartalmú italt? Jársz misére? Mind károsabb, mint a THC.
Equus
@Szeparepa2: ha a fele igaz lenne, amit a fűről állítanak és Te is állítasz, akkor Goa nem egy nagyváros lenne a Malabar tenger partján, hanem egy kietlen pusztaság.

Szabályozás.. elmúltál 18 éves? Van vmi arcképes, hiteles papírod, amivel igazolod? Egy unciás egységcsomag van, de bonthatjuk akár negyedére is. Egy gramm kevesebb, mint $10. Cash & carry. Érdekes, Utah állam nem áll a pusztulat szélén...

Azt tudjuk, h az alkohollal szemben a fű nem okoz fizikai függőséget. A pszichikain meg lehet majd ezer oldalas tanulmányokat írni a napi frusztrációtól, az önmegvalósítás lehetetlenségétől kezdve egészen a folytonos pénztelenség és robot csapdájáig.

Egy ilyen neofeudális országban, mint amilyenné a magyar vált nem cél a hosszú élet. A cél az aktív korúak minél nagyobb mértékű kizsákmányolása. Hogy közben jól is érezzék magukat, az nem az újkori jobbágyok joga. Nekik egy dolguk van: kasztjukat újratermelni és a pofájukat befogni.
havasigyopár
Nyugodtan drogozzál Ferikém, az agyad közben összemegy, mint egy kiszúrt lufi és egy diliházban kötsz ki pár éven belül. Ha neked ez jó, csináld.
Részvétem a családnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.