A színésznő és az egykori politikus, Gusztos Péter pár hónapja hozták nyilvánosságra, hogy már nem alkotnak egy párt, de eddig nem beszéltek róla.

Kovács Patrícia férjével, Gusztos Péterrel pár hónapja döntött arról, hogy elválnak. A színésznő azonban már túltette magát a kapcsolat véget érésének sokkján, kislányával, Hanna Lujzával is berendezkedtek az új életükben, és most úgy érzi, új, izgalmas korszak veszi ezzel kezdetét.

"Amikor kiadtuk a közleményt, hogy Péterrel – hangsúlyozom: párként, és nem szülőtársakként, barátokként – elválnak az útjaink, az már egy hosszú ideje érlelt, komoly döntés volt. Én sem így képzeltem az életem, hogy elválok, szerettem volna, ha a kislányom egész családban nő fel, és az apukájával a végsőkig küzdöttünk a kapcsolatunkért. Aztán amikor végül külön költöztünk és Hannával ténylegesen kettesben maradtunk, nem tagadom nagyon nehezen éltem meg. Mára azonban túl vagyok a nehezén" – mondta el a Meglepetésnek.

Hozzátette: egykori párjával külön lakásban, de közel élnek egymáshoz, és hálás neki, amiért most is biztonságban érezheti magát mellette. Sok családi programot is szerveznek.

"Érzelmi biztonságot ad a tudat, hogy amíg élünk, számíthatunk egymásra" – mondta a magazinnak.

A színésznő szabadúszóként dolgozik az Orlai Produkció darabjaiban, miközben épp a Korhatáros szerelem című sorozatot forgatja, amiben egy laza, egyedülálló édesanyát alakít. Mint mondja, szeretné felfedezni magát, ezért most egy igen izgalmas időszak kezdődik a számára, a szerelem meg olyan, hogy “mindent magával sodor, nem lehet ellenállni neki.”

Címlapkép: Kovács Patrícia FB

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
ezeket csak veszekedni láttam..már évekkel ezelőtt halott ügy volt.
justhpeter
Sok szerencsét kívánok Patriciának és Péternek.
Peller Anikó
Akkor végre egyenesbe jöhetnek a Válótárs(ak ?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.