Hiába forgatták le, nem lesz látható ősszel az RTL Klubon Lilu műsora, a Keresem a családom a sajtóhírek szerint. A műsor producere szerint nem is lettek volna kész a teljes évaddal őszig, mert hosszas kutatómunka van egy-egy adás előtt.

Hiába forgatta 173 napon át Lilu az RTL Klub Keresem a családom című műsorának negyedik évadát, mégsem kerül ősszel a képernyőre a Bors értesülései szerint, holott korábban még ez volt a terv.

A lap megkereste a tévécsatornát, ahonnan a következő választ kapták:

A következő hónapokban a napi saját gyártású műsorokon lesz a hangsúly, mint például a Survivor vagy A Konyhafőnök VIP második évada és a Celeb vagyok, ments ki innen! 2017-es szezonja, így csak nagyon késői időpontban kerülhetne képernyőre a Keresem a családom. Lilu az RTL-család tagja, nem kérdés, hogy számítunk rá a jövőben is. Rengeteget dolgozott és utazott a műsor miatt az utóbbi hónapokban. Összesen 173 napot forgatott, amivel az RTL Magyarország egyik legtöbbet foglalkoztatott műsorvezetője, így lesz ez várhatóan később is.

Hadas Kriszta, a műsor főszerkesztője pedig azzal érvelt, hogy nem készültek volna el őszre a teljes évaddal, mert minden adást hosszas kutatómunka előz meg. 

Minden családegyesítést hosszas, sokszor fél éves kutatómunka előz meg. Idén őszre már nem lettünk volna kész az új évaddal

- mondta el a Borsnak a főszerkesztő.

A lap úgy tudja, jövőre kerülhet képernyőre a Keresem a családom negyedik évada.

(Címlapi kép: YouTube)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
tudom a saját életemből, hogy a családfa-kutatás, a még élők felkutatása nem egyszerű feladat..baromi időigényes.( a siker meg kétséges)
cirip
Ideje munkát keresni, a tv-ben már senki nem kíváncsi rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.