A színész jelenleg napi 1-2 óra alvással működik, gyerekeinek pedig a munkaszünetekből lecsípett időben próbál apja lenni.

A napokban TV2-s vezető arc lett az 50 éves színész, aki a Sztárban sztár zsűritagjaként mutatkozik be hamarosan, de később műsorvezetőként is szerepet kap. Pedig, mint a Lokálnak adott, nagyobb lélegzetű interjúban elmondta, így is annyi munkája van, mint két-három embernek együtt, aludni vagy gyereket nevelni viszont nem nagyon van ideje.

Stohl Andrásnak a gyerekeire se marad ideje a munkájától

Fotó és nyitókép: TV2

De ezt ő pont a gyerekei érdekeivel indokolja

"Rettenetesen fáradt vagyok, csak 1-2 órát tudok aludni, de nem bánom. Ez a hajtás nem ismeretlen számomra, és amíg bírom, addig szeretném folytatni, hiszen egyrészt apaként kötelességem mindent megtenni a gyermekeim jövőjéért, másrészt nem szeretnék arra gondolni, hogy innen már csak lefelé vezet az út. Szívesen vállalok bármit, ilyenkor nem érdekel az életkorom."

Stohl jelenleg minden nap hajnalban kel, hogy beérjen a Class FM reggeli műsorában, aztán több darabban is próbál vagy szinkronizál, és ha nem épp tévésorozatot forgat, akkor irány a színház. Jelenleg tizenegy darabban játszik, mindezt öt színházban és egy színházi produkcióban, és nemsokára már egy tizenkettediket is próbál.

A családra emellett alig marad idő 

Előző házasságából született két nagylánya ugyan már felnőtt, de apaként azért rájuk is kell időt szánnia, bár Luca nevű lányával ezentúl a közös új munkahelyükön vélhetően többet találkozhat majd. Két kisebbik gyermeke, Franciska és Andriska esetében azonban már valódi szervezést is igényel, hogy együtt lehessenek. 

Jelenleg ezt úgy oldja meg, hogy ha ő nem ér rá, akkor a gyerekek mennek oda, ahol épp dolgozik, bár ő is érzi, hogy ez azért így nem az igazi. "Lehet teremteni lopott időket, de nem akarom becsapni magam, tudom, hogy ez nem az a koncentrált együttlét, ami kellene" – mondja el a színész.

Eddig az RTL Klub arca volt

Stohl András 2000-től volt az RTL Klub műsorvezetője, a Reggeli című műsorral kezdett, aztán jött a Való Világ, a Survivor, a Csillag születik, a Szombat esti láz. A hét évvel ezelőtti balesete után azonban egy időre lekerült a képernyőről, ám a csatorna újabb esélyt adott neki, miután letöltötte a börtönbüntetését. Az elmúlt években a Válótársak című sorozat főszereplőjeként vált ismét tévés sztárrá, a sorozat nyáron leforgatott harmadik évadában ősszel látható lesz az RTL Klubon is.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
A drogos életvitel és egzisztencia viszi a lóvét. El kell vállalni mindent.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Ja kérem aki a kecskét is 1 forintért... azt nem kell sajnálni
Clavigo
"" Napi 1-2 óra alvás..."...:) :) :) :) Na ne röhögtessél,,,,életedben nem próbáltál ilyesmit,,,te kis nyalóka...Azért talán 1-2 " csíkkal " menni fog...
KisGenyo2
Szerintem ez a gyerekeinek csak jó. Ugyanis, ha tévében vagy színházban látják, akkor egy jó színészt látnak, ha meg mint apa/ember találkoznak vele, akkor egy patkánnyal találkoznak...
Zeta
@Kookas: akár hívhatjuk úgy is, most minden "nemzeti"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.