Erősen megosztotta a rajongókat Csobot Adél és Istenes Bence intim fotója. A páros egy szex utáni képet osztott meg Instagramon.

Sokan kiakadtak a párosra, volt, aki közönségesnek nevezte az ötletet, és a rajongók jelentős része úgy véli, Bencéék átléptek egy határt.

Adél a Borsnak magyarázta, hogy szerinte hol húzódik az ízléstelenség határa.

"Na és mi van, ha igaz a képaláírás? Akkor sincs semmi. Szeretjük húzogatni az oroszlán bajszát, feszegetni a határokat, de az ízléstelenség nem itt kezdődik. Ha csak az lenne a kép alatt, hogy romantikus teázós este, senki nem foglalkozott volna vele, annál inkább érdekesnek tartják, hogy azt írtam, szerelmeskedtünk."

Bence pedig azt tanácsolja a fanyalgóknak, hogy akinek nem tetszenek a megosztásai, ne kövessék őt.

A blogomban a tényleges életünket mutatom be, nem csak a napsütötte oldalt. A nehezebb pillanatokat, a civakodásainkat, Adél hisztijeit ugyanúgy. Így vagyunk hitelesek, önazonosak, ezek vagyunk mi. Egy szerelmespár egy kisgyerekkel

- összegzett a műsorvezető.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
Bence! Nem tom, ki a faszom vagy te, de javaslok neked vmit: tegyél táblát a nyakadba, írd rá: "9 órakor masztrubáltam, kurva jó volt." Esetleg egy másikat is javaslok: "Basztam egyet a csajommal!". Sztem rengeteg rajongód lesz.
szaboria1
A magán életet nem kellene nyilvánosan kiteregetni. Látom nagyon sokan a facebookon éli ki az életet.
Equus1
@szaboria1: egyfajta exhibicionizmus... szánalmas...
Pálinkás Pál
Ki fia borja vagy te barom...gondolod bárkit is érdekelsz??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.