Az énekes az állatvédelmi kampányban kóbor embert alakít.

Boldogtalanul, koszosan, egyedül kódorog az utcán Vásáry André, csak arra vágyik, hogy újra legyen valaki, aki szereti és vigyáz rá. Ám ekkor egy falka kutya támad rá és kegyetlenül kivégzik.

André az Állatvédőrség nyolcnapos kampányában kapott szerepet, ennek lényege az, hogy az emberek és a kutyák szerepet cserélnek. Mint megírtuk, így küldte kutyája emberviadalra Ganxta Zoleet, így lőtték meg a kedvencétől messzire csavargó Laky Zsuzsit, így rakta ki kedvence Horváth Évát a mező szélén az autóból, s Németh Kristófot is láncon tartja szeretett kutyája. Herczeg Zoltán divattervező egyenesen szaporítók kezébe került. Zimány Linda egy kísérleti laborban senyvedő állatot alakít.

André Ripka Dániel fotóin az állatok ellen irányuló bántalmazást mutatja be, a rettegést, fájdalmat. Mint ismert, az elmúlt években tinik agyonvertek gólyát, kutyát, volt, aki egy sünt gyújtott fel. Legutóbb egy férfit ítéltek el, aki agyonverte a kutyáját – az állatgyilkos fellebbezett az ítélet ellen.

Nem szabad elfelejtenünk, hogy aki állatot bánt az emberre készül! A bántalmazók köztünk élnek és áldozataik minden esetben a gyengék és a kiszolgáltatottak, akik nem tudnak védekezni. Nem csak állatok, hanem nők, gyermekek... Járjatok hát nyitott szemmel és ne hagyjátok szó nélkül ha valaki védtelent bánt – írta az Állatvédőrség.

Nyitókép: Ripka Dániel

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Nagyon tetszik ez a kezdeményezés! Remélem lesz jó hatása, de igazából a kutyák bántalmazásának a törvény tudna lényegesen véget vetni. De mit várhatunk ha még az emberre támadókat is ejnye-bejnyézik csak a bírók.
archive
Aki Állat-, és Emberbarát, az ilyen kezdeményezést csak támogatni tudja .. és megosztani, hogy minél több emberhez jusson el.
Teljesen egyetértek az Állatvédőrség mondatával: aki állatot bánt, az előbb-utóbb embert is fogja - és nem egy vele egyenragút, hanem a gyengébbet..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.