Mága Zoltán Facebook-posztban kelt ki a lányát támadó, "saját sikertelenségük miatt elkeseredett emberek" ellen. 

Mága kikelt a lánya koncertje miatt élcelődők ellen

(Fotó: YouTube/Mága Zoltán)

A napokban több közéleti szereplő is felszólalt egy Facebook beszélgetésben azzal kapcsolatban, hogy Mága Zoltán lányával van teleplakátolva a főváros. Mága Jennifer nagyszabású koncertre készül, ezzel kapcsolatban élcelődött Várkonyi Andrea és Sebestyén Márta Tereh Istvának, az Első Emelet egykori menedzserének a témáról írt posztja alatt. 

Mága Zoltán reakciójában többek között arról ír, hogy "időnként a sikertelenségük miatt elkeseredett emberek, akik már jórészt elvesztették népszerűségüket, ismertségüket és olykor egzisztenciájukat, úgy próbálják magukra felhívni a figyelmet, hogy másokat pocskondiáznak..."

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/p370x247/21728464_1682046751819765_1678309477481904878_n.jpg?oh=004fca13390ffb0f535bc9c2860f33be&oe=5A50E063
A tisztességes Mága Zoltán.
Barbra Streisanddal közös képet posztolt a minap Mága Zoltán. A hegedűművesz gyorsan lebukott, a fotóról ordított, hogy csak montázs, amit Mága akkor elfelejtett odaírni. Az internet kegyetlen népe persze órák alatt nevetségessé tette a hegedűművészt, pedig vélhetően ő sem gondolta komolyan, hogy ezzel a fotóval elhiteti, hogy jóban van Streisanddal. A kép eredetijét is hamar megtalálták, azon Streisand Celine Dionnal pózol rajta.
a helység kalapácsa
Tisztán látszik, hogy fidesznyikes vagy pénzért, mága zoltán.
Szeretnél cigányozni, mága uoltán?
Fogadunk, hogy te többet és jobban cigányozol, mint én, mága zoltán?

Semmit nem hallottam tőled, és tök jól elvagyok - nélküled, meg a te tehetséged nélkül is.
Szóval, maradtál aki voltál, és mindig is az maradsz, aki voltál.
Ahogy tolod ki a hangszeredből a sznoboknak valót...
Nem érted a tehetséged lényegét, és nem jóra használod - innentől kezdve kuka, bármit is csinálsz.

Tudod mennyi jobb hegedűs van a világba nálad?
Inkább őket hallgatom, ha olyanom van.
Boccs! (te cigány migráns geci - ja, hogy most megsértődtél picinyem? 700 év óta migráns vagy, 700 év óta nem tudtál beilleszkedni - 700 év óta nem változtál semmit, és ez nem pénz kérdés, mert Amerikában is cigány a cigány - érted ezt te hulladék? Még országotok sincs, bakd meg! Mint a kakukk, más fászkébe kölykeztek, és másokra hárítjátok a felelősséget a kölykeitek miatt. - érted ezt, te hulladék?!
És ezek tények, egy kicsit sem voltam antiszemita - vágod, te hulladék!?)
És milyen, amikor antiszemita vagyok?
Ne tud meg!!!
Olyankor démonokkal harcolok keményen, "mert nem test és vér ellen van tusakodásunk..."
szaboria1
Mága is olyan lesz mint a Fásy a lányával kapcsolatban.
Equus1
cigány, ha Rácz Aladárnak is hívják, akkor is az, de ezt még csak nem is úgy hívják.
lampa laz
És eddig hol a szunnyadó **csába volt ez a nevesincs, de má mingyá nagyszabású koncertet adó cilány? Vagy ez is dubajiba tett szert a hírnevére -a sejkek szórakoztatásával-, mint apuka? Az összes jegyet szétküldték a zújévi koncerteken is résztvevőknek, h biztos teltházas legyen a buli.
X-ray
Nem akarom védeni Mága Zoltán lányát. De!
Nehogy már belepofázzon olyan, mint Várkonyi Andrea és Teher István...
Sebestyén Mártán pedig csodálkozom...
ittott
kicsit nagy a mellény. ANNO tiszteltem Mága Zoltánt. de mára celeb lett. egy erkölcsi foSS. mjint FideSS. hegedüni tud, de emberileg csúszik lefelé. Barbara Streisanddal készült fotó tett be nálam a kaput. nem volt rá szükség. az óriás nem áll sámlira, mert ne bírja el. lám lám.
feco fero
Zolikám egyetértek veled sajnos a közélet se mentes ezektől a gyökerektől a politika meg főleg nem úgy hogy van kitől tanulni lyuk
Desischado
Fideszes, nekem ennyi elég. Tudom, hol a helye. Nálam nincs hitele.
szaboria1
@ittott: Én már több mint 25 éve tudom, hogy mások hátán kapaszkodott fel.
karma1
@Equus1: 14.59-re: A legmelyebb tiszteletemmel irantad azert megjegyzem, hogy amikor az ember a szereny Racz Aladart hallgatja, azert jobb, ha egyik kezevel feltamasztja az allat, mert az bizony a csodalattol folyton leesik...
Tovabba melegen ajanlom az Experidance tarsulat Fergeteges cimu eloadasat, ahol a 100 tagu ciganyzenekarnak kb a fele jatszik a szinpadon, es ott a legutolso hegedus is 100 x jobb, mint maga zozo... Dehat futtatja ot a part - ennek ez lesz a vege...
Equus1
@karma1: ok... vegyük ki Rácz Aladárt és tegyük a helyére Dankó Pistát... :) Még képlékeny az anyag. Az észrevételt köszönöm!
karma1
@Equus1: Nem nyert... Danko Pista is kivalo primas volt...:o))) Ma'ga mellette is elbujhat a fuggony moge... :o)) Tudod, Kedves, akiknek a neve igy egybol beugrik Neked, azok a koruk legfelso szintje volt...:o))) Nem nyero meg Cinka Panna es Rigo Jancsi sem...:o)))))
Equus1
@karma1: hát... bocsi... ebben a dologban... nem szívesen ugyan, de kénytelen vagyok elismerni: vitaképtelen vagyok. A viselkedési attitűd alapján formálódott a véleményem.
karma1
@Equus1: Akkor is imadlak, na...:o))) Zenesz (is) vagyok, magat a ciganyzenet nem szeretem, de speciel a fent emlitettek klasszikusok...:o))))) Kulonben is minden OK, ugye tudod?...:o))))
karma1
@Equus1: Koszi, Kedves...:o)))) (Az Experidance Fergetegeset ne hagyd ki! Eletre szolo elmeny! Eletem banata, hogy elvbol nem keszitenek semmirol sem DVD felvetelt, igy nem tudtam magammal hozni a "csodat"...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.