Végre valami jó hír mára! A zenekar hivatalos oldala hozta létre azt az eseményt, mely szerint 2018 februárjában Budapesten ad koncertet a Kraftwerk. Jegyet sajnos még nem lehet rendelni, de a kraftwerk.com szerint a Papp László Sportarénában tartják majd. Végre valami jó hír mára! A zenekar hivatalos oldala hozta létre azt az eseményt, mely szerint 2018 februárjában Budapesten ad koncertet a Kraftwerk. Jegyet sajnos még nem lehet rendelni, de a kraftwerk.com szerint a Papp László Sportarénában tartják majd.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Díjat érdemel maga vén tudatlan, hiszen azt sem tudja mi, vagy ki a Kraftwek, erőmű, vagy valami más! És mégis lelkesedik a majma!
silber13
És majd ingyenjegylrt fog pitizni, semmit sem tudva a témáról! De potyázni megy ahavasi birkapásztor-sine nobilitate!:-)))
a helység kalapácsa
Jeah!

www.youtube.com/watch?v=NL3NqfFTec8

Oké, egy kicsit egyszerűnek tűnik elsőre, meg másodikra is, meg harmadikra is, de nekünk, a cocializmusban fiataloknak ez egyfajta menekülési útvonal volt - a mindennapi realitásból az elvont felé (mert van élet a mindennapi realitáson túl is...)

Én biztos, hogy az elsősorban leszek
a helység kalapácsa
A szar emlékek is megszépülnek idővel, hát még a szépek...
silber13
@durbincs: Paraszt kuss! Nyomás a disznóólba, ahová való

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.