Hogyan állíthatod meg? Eláruljuk! A pszichológiai bántalmazásról szóló új könyv szerzője Shannon Thomas elárul néhány tanácsot arra az esetre, hogy ha egy érzelmileg bántalmazó, visszaélő emberrel lenne dolgunk. 
Az érzelmi visszaélések egyik bajlós alakja az, amikor az áldozatok “Nem biznak eléggé magukban, ahhoz, hogy eldöntsék a visszaélés valóságos-e.”

 Thomas olyan viselkedési normákat határoz meg, amelyek jellemzőek a bántalmazókra: Hallgatást és teljes visszavonulást alkalmaznak annak érdekében, hogy elutasítottnak és feszültnek érezd magad. Kritizálni kezdik az életed, illetve a személyiségednek azon részeit, amit korábban dícsértek. A közösségi média felületét használják arra, hogy féltékennyé tegyenek. Letagadják, hogy olyan dolgokat tettek vagy mondtak volna, amire te pontosan és tisztán emlékszel. Téged vádolnak azzal, hogy miattad váltak tiszteletlenné. 5 jel az érzelmileg visszaélő kapcsolatra, és a megoldás arra, hogy hogyan lehet ebből kijutni:

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Nőkor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.