Végrehajtóval fenyegette meg Tarcsi Zoltánt, közismert nevén Jollyt az énekesnő Kamy, vagyis Dirnberger Tímea.

Kamy szerint Jollyék engedély nélkül használták zenei alapját a No roxa áj című készítésekor, ezért komoly jogdíjaktól esett el. A bíróság megítélte az énekesnőnek a már felvett jogdíjak egy részét, és a perköltségek kifizetésére is kötelezték Jollyt.

Mulatósbalhé: Jolly nem adja meg többszázezres tartozását

Kamy szerint azonban Jolly még mindig tartozik neki 800 ezer forinttal, ráadásul a bíróság bocsánatkérésre is kötelezte, amelynek még nem tett eleget.

Sem Jolly, sem az ügyvédje nem volt ott az ítélet kihirdetésénél. Az ítélethozatal óta nem kért nyilvánosan bocsánatot és nem tüntetett fel a No roxa ájnál mint szerzőt. Azt fontolgatom, ha nem lesz változás, feljelentést teszek. Sajnálom, hogy idáig jutottunk, de azt kívánom Jollynak, legyen sikeres.

-- mondta Kamy. A mulatóssztár azonban értetlenül áll a dolog előtt:

A bíróság kimondta, hogy 60-40 százalékban közös a dal, a jogdíj, ami nagyjából 400 ezer forint volt, ki lett fizetve neki. Nem tudom, milyen pénzről beszél még. Kamynak nagyon sokat segítettem régen a tévés műsoromban, ráadásul anno engedélyezte is, hogy felhasználjuk az alapját, amit meg is változtattunk kicsit. Nem értem az egész hercehurcát, azt pedig pláne nem, hogy miért kellene bocsánatot kérnem. Úgy hiszem, meg tudtunk volna állapodni a bíróság nélkül is, emberi módon, sárdobálás nélkül

– mondta Jolly.

Jolly-t már máskor is érte hasonló vád: egy koncertvideón MC Hawer és Tekknő számát használta zenei alapul az Aranyeső című számhoz úgy, hogy közben nem egyeztetett az előadókkal.

(Blikk)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.