Sárosdi Lilla azt állítja, Marton László, a Vígszínház egykori igazgatója, rendező és egyetemi tanár volt az a személy, aki zaklatta.

Reagált Sárosdi Lilla állítására a zaklatással vádolt színházigazgató
Kép forrása: Youtube

A színésznő videóüzenetben meséli el, miért döntött úgy, hogy nevén nevezi az illetőt.

Marton László így reagált Sárosdi vádjaira:

Rágalom! Ezért kénytelen vagyok a megfelelő lépések megtételére

- olvasható a HVG-hez eljuttatott közleményben.

Marton szerint Sárosdi Lilla állítása minden valóságalapot nélkülöz.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kripton
Mi oka volna Sárosdinak hazudni? És mi mást mondhatna a szarházi kéjenc?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Edmond Dantes
@KisGenyo2: Nem tudom,halott e arról,hogy nem csak fizikai erőszak létezik.Van vizuális,verbális,ráutaló...Ezek sokszor megalázóbbak,mint egy pofon,vagy a témához tartozóan a behatolás.
kiscsillag66
@KisGenyo2: Én azért kételkedem, mert én ismerem a rendezőt. Sajnálnám, ha igaz lenne.
SystemError
Természetesen az erőszak teljes mértékben elítélendő, de egy eldönthető kérdés, pedig lehet egy "kényelmetlen" ajánlat, de az nem erőszak. Még az sem erőszak, ha egy szál "f-ban" kérleli a szex-re. A színészek, filmesek világa nagyon más, mint egy "hétköznapi" emberé. Akinek van színész vagy filmes ismerőse az tudja, hogy ez milyen világ. Bohém, művész, szókimondó emberek, akik megélik az érzelmeiket. Ebbe sok számunkra vállalhatatlan és szokatlan viselkedés, megnyilvánulás van a mindennapokban! Szóval visszakanyarodnék az erőszak és az "ajánlat" kérdésére. Mindkettő elítélendő, ha az ember felettese teszi, de nem ugyanaz! Ezzel senkitől semmit nem akarok elvitatni, de a mostani helyzetből sok minden adódik, mint tanulság. Nem 20 év után jövünk elő ezzel, mert legtöbbször az igazság sokkal árnyaltabb egy igen/nem-nél. Kiváncsi lennék ezekből az esetekből "valóban" mennyi volt az erőszak és mennyi az "eldöntött" önprostituálás, amit aztán erőszaknak éltek meg. Lássuk be a filmesek világa nem éppen mentes ezektől az esetektől. Mint, ahogy nem is az orvosok, stb szakmabéliek jönnek most ki ezekkel a sztorikkal, nem véletlen. Mérhetetlenül sajnálom ezeket a nőket és férfiakat is, de sok évvel később elkezdeni legalább annyira védhetetlen, mint egy "valódi" nemi erőszak ...
SystemError
Én biztos vagyok benne, hogy volt ajánlat, de hogy az erőszakos volt-e vagy "csak" megalázó vagy kiszolgáltatott abban már nem és ez nem mindegy!
csipetke
Hát persze hogy tagadja,szerintem mindegyik tagad,aki valaha nőket zaklatott.Aztán,ha esetleg sikerül bizonyítani,vagy többen is jelentkeznek akiket bántott,kénytelen lesz beismerni a dolgot.A legtöbb nő sajnos szégyelli,hogy egy ilyen dolog megtörtént vele,és inkább hallgat.Engem 10 évesen molesztált az egyik rokonunk,bár nem ért célt,de a rengeteg kék-zöld folt még sokáig megmaradt,amint fogdosott.Próbáltam jó mélyen eltemetni magamban a dolgot,és először 40 évesen tudtam róla beszélni a gyerekeimnek.
1magyar
Úgysem fogja bevallani, de azért egy hazugságvizsgálatnak alá vethetnék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.