A szexuális zaklatással vádolt egykori színházigazgató közleményben reagált.

Marton László bocsánatot kért
Fotó: Youtube

Íme Marton László MTI-hez eljuttatott közleménye változtatás nélkül:

Az elmúlt napokban napvilágot látott, személyemet érintő hírek mindent összetörtek körülöttem. Nem kímélték sem a családomat, sem a munkámat, sem önnön magamat. Igyekeztem egész életemben teremteni, alkotni és átadni. Mindez most megsemmisült, olyan – nagyrészt névtelen – közlések alapján melyekben egyoldalú értékelések is találhatók.

Pályám során arra törekedtem, hogy másokat ne bántsak, hanem segítsek. Úgy a színpadon, mint azon kívül. Soha nem akartam egy másik embert megalázni.

Most megértettem, hogy vannak, akik azt gondolják, úgy érzik, hogy oly módon közeledtem hozzájuk és olyat cselekedtem, amivel megsértettem őket.

Ezúton üzenem minden névvel vagy név nélkül megszólaló személynek, hogy bocsánatot kérek, ha olyat tettem vagy úgy viselkedtem, amivel megsértettem, nehéz helyzetbe hoztam őket. Tisztelettel kérem bocsánatkérésem elfogadását.

Bocsánatkérésem mellett, továbbra is a Vígszínház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem rendelkezésére állok, hogy hallgassák meg vezetői, rendezői és tanári működésemmel kapcsolatban a társulat tagjait, a színház dolgozóit, valamennyi volt és jelenlegi tanítványomat.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
a helység kalapácsa
Rengeteg ember élete ment tönkre emiatt a szutyok miatt, aki azt hitte mindent megtehet büntetlenül.
Én a tönkretett életek nevében mondom: "isten megbocsát, én, nem!"
"Nincs bocsánat."

"Bocsánat." - mondja az eleinte másokat hazugsággal vádoló, és perrel fenyegetőző,sztárügyvédekkel konzultáló (akik megmondták neki, hogy ezt bukni fogod, koma) aztán gondol egyet, és EGY bocsánatkéréssel elismerve a bűnét, próbál jól kijönni ebből a történetből...
Én, férfiként, nem bocsátok meg neked, te hulladék!
a helység kalapácsa
Minden szarrá vált, amit alkottál.
Nem tisztellek, nem érdekel semmi, amit alkottál.
Atombomba.
Érted már?
karma1
@Aki Én: En nem hasonlitanam ossze Kiss Laszlo ugyevel, mert ott tortent azonnali feljelentes, intezkedes, sot igen elmarasztalo itelet is. Ha akkor elmegy SL a rendorsegre, birosagra, akkor o is kb. ilyenre, illetve sokkal enyhebbre szamithatott volna, mivel a ket eset sulyaban teljesen kulonbozo volt. Ott 3 ferfi eroszakosan kozosult egy fiatalkoruval, es ott MINDENKI tudott ezekrol a dolgokrol MAR AKKOR. Az az egesz uszosport oriasi szegyene volt, mert ott mindennapi eset volt, es tulnyomoreszt fiatalkoruakkal. Sarosdi azert mar nem volt ennyire rozsaszintalpu, hiszen eppen elmult 18 eves. Es nalunk ezt minden szempontbol nagykorusagnak tekintik, meg akkor is, ha az illeto messze el van maradva eszbelileg a koratol, vagyis olyan naiv, mint egy 4 eves ovis. 18 evesen kell eldontened, mi lesz a hivatasod az elkovetkezendo 50 evben, szavazhatsz, nosulhetsz, ferjhez mehetsz, ingatlanod lehet, abortuszra mehetsz, vagy eppen szulhetsz, sot, meg valaszthato is vagy!
Tehat a torveny ad jogokat egybol (sajnos eszt nem adhat), es ne csak az elonyokre gondoljunk ekkor, hiszen kotelessegunk is van. Ez is az. Ha moralisan olyan helyzetbe kerulsz, hogy fel kellene jelentened az illetot, akkor meg kell tenned, mert bunosok kozt cinkos aki nema. Ha Marton bunos, akkor pont azert folytathatta mar tobb mint 20 eve azt, amit, mert a Sarosdi-felek AKKOR nem zartak rovidre az ugyet, akkor nem alltak ki magukert, mert mint az egyik nevtelen aldozatnak meg az anyja is azt tanacsolta, hogy menjen vissza a nagy rendezohoz, hogy bocsanatot kerjen, mert meg a mama is ugy latta, hogy a Nagy Rendezo megteheti ezt egy kezdo szinesznovel. Talan akkor a kis 18 evesnek a kedves mamajatol kellett volna megkerdeznie, hogy "anyam, te lelkesen bekaptad volna az orrod elott fityego futyit, mert ez hallgatolagosan hozzatartozik a karrierepitesedhez? Ez a moralod?" De meg csaladban sem inteztek ezt el, nem hogy a rendorseggel.
karma1
@Aki Én: Marton azt tette, amit a kozvelemeny ELVART, nem amit a sajat tette - vagy nem elkovetett tette - kivant.
Egyebkent egyaltalan nem kert bocsanatot, csak egy altalanossagot mondott, amit igy is, ugy is lehetett erteni. Jo kis ugyvedi tanacs volt.
Aki Én
@karma1: Nem is mondtam, hogy összehasonlítottad a Kiss üggyel, én hasonlítottam hozzá. Ott is az első napokban mindenki tagadott, mindenki az elért eredményeivel próbálta ellensúlyozni. Miközben szerintem ahhoz semmi köze.
Azt gondolom, ma már nem lehet kérdés, hogy Marton elkövetett-e ilyen tetteket.
cikicakk55
Ez minden vokt csak nem bocsánat kérés. Azért az,hogs leakart cumiztatni egy 18 éves színésznő jelöltet,több mint megbántás és félre érthető tett. A névteleneknek is van nevük ,amit vállalnának is egy tárgyalás esetén. Inkább meg se szólalt volna mert ez tűnik inkább további vádaskodásnak, mint bocsánat kérésnek. Hülyének nézi azokat a nőket akiket megalázott azzal,hogy ők a hibásak,mert félre értették a segíteni akarását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.