5 millió megtekintéshez közeledik Dorina "Buli buli" című száma. Kis Grofónak feladták a leckét.

Hol van már a híres-nevezetes bulibáró? Kis Grofó nótáját simán földbe döngölheti Dorina, aki kettes kap matekból, és veszélybe kerül a szombati buli. Szerencsére a történet happy enddel zárul, nézzék, hallgassák!

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
@simmering73: Ez a bulibárónő az erős beütés alapján a grofónak a tezsvíre lehet, de legalább is rokon, no meg a körülötte táncizók sem a nyáron barnultak le.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
idppp
Na, ezektől kell tartani nem a migránsoktól, mert azokból egy darab sincs, csak a tetű, tolvaj nagyhasú, korrupt Orbán bomlott elméjében! A cigányok évszázadok alatt sem voltak képesek integrálódni! Az utolsó cigány aki még dolgozott Sárközi volt, Eger várának ostrománál! Akkor fogadalmat tettek, hogy munkaeszközt az életben többé nem fognak a kezükbe! Még arra is megesküdtek, hogy állandóan vegzálni fogják a magyarokat, lopnak, fizikailag inzultálják őket! Ezt sikerrel teszik is, látván a börtönök telítettségét, ahol csak a fegyőrök, meg talán az igazgató fehér!
glorianna
Ezt igazán kár reklámozni :S Gagyi szöveg, suta "zene" (inkább csak zörej). Nyilván egy iskolai kimittudon elmenne, ekkora publicitással viszont a net egyik hátrányát illusztrálja.
division
Érdekes hogy a hozzászólásoknál csak dicséretek vannak, holott 8 ezer zenéhez is értő embernek nem tetszik. Nagyon fura. Nem lehet megsérteni szegény romákat?
Hellcat
Híres és hírhedt között van különbség...ezt is csak azért nézik meg sokan mert annyira szar.
Eladott Ország
Épül a csúti csüngőhasú cigány munkaalapú társadalma.
namihami
Az lehet, hogy fél Magyarország erre rázza, csak az a kérdés, hogy mit? Mert maximum az öklét.
""Vajon ez a ""művésznő"" visszahallgatta az opuszát? Nem hiszem, mert akkor rögvest letiltatta volna.
Persze, amíg lószar van, addig veréb is lesz. De erre azt mondani, hogy zene? A legszembetűnőbb a dologban az, hogy a ritmus és az alá""énekelt"" szöveg szótagszáma az istennek se akar összepasszolni. Ezért a zenéhez (zene?) képest a szöveget mindig hadarni kell. És ezt senki nem mondta ennek a szegény pacsirtának. Bár okosabb lenne, ha szólnának neki, hogy hagyjon fel az egész ""művészi"" karrierjével. Mindenki jobban járna, de mi feltétlenül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.