A végsőkig elgyötört Radnóti Miklóst és huszonegy társát 1944. november 9-én meggyilkolták a keretlegények. „Ez a jegyzőkönyvecske Radnóti Miklós magyar költő verseit tartalmazza.” A Bori noteszként ismertté vált jegyzetfüzetben olvasható, a bori táborban és az erőltetett menet során írt versek Radnóti utolsó vallomásai.

Forrás: cultura.hu
Feltöltő: pro
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Shikari: A "kettesek" meg beépültek a fideszbe és kitüntetéseket is kaptak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Shikari: Hogy lehet arra reagálni aki annyira tahó állat, hogy azt nyilatkozza, hogy Radnóti gyilkosa MSZMP-s volt. A gyilkosok közül kettő később MSZMP tag lett! Hát ehhez több mint hülyének kell lenni. Azt javaslom, hogy tűnj el innen a bús picsába, te elmeháborodott!
Eladott Ország
@Shikari: Az általam közölt cikk 2009.10.31.én kelt, az általad 2009. 04.25.én, azaz korábbi.
Idézet" :Tálas, Bodor és a különítmény többi - egyébként soha el nem ítélt tagja - lehetett ugyan tömeggyilkos, de erre nincsenek bizonyítékaink."
Eladott Ország
@Shikari: Akkor add be a témádat doktori disszertációként, hátha te is kapsz egyet, mint Nemsikerült Kovács Zoltán kormányfelszopó. Neki sikerült. A propeller által közölt cikk lényege: a megemlékezés és keretlegények ölték meg Radnótit. Hofi is megmondta ,, ha nyomást érzel a fejeden, nem biztos, hogy a sapka szorít. Ha a fejed tele van, akkor oda már nem fér be semmi. Nem a titok van elzárva, te vagy elzárva. Az elméd a zárt.
Eladott Ország
@Shikari: Ezzel a logikus következtetéseddel eljuthatunk ahhoz is, hogy Radnóti belépett volna a fideszbe, ha nem ölik meg az MSZMP által befogadott keretlegények.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.