Mi történik, ha egy 24 éves srác, és egy 39 éves nő találkozásából szerelem szövődik? És mit szólnak a családtagok és a barátok mindehhez? A Korhatáros szerelem című, vadonatúj romantikus vígjátéksorozatban mindenre fény derül! 

December 2-án indul a TV2 új, heti fikciós sorozata, a Korhatáros szerelem. A 13 részes romantikus vígjátéksorozatot szombat esténként láthatják a nézők.

A romantikus vígjátéksorozatban olyan népszerű színészek szerepelnek, mint Kovács Patrícia, Kovács Tamás, Bánsági Ildikó, Ónodi Eszter, Dobó Kata, Kamarás Iván, Fenyő Iván.

Hogy mi történik ha egy háromgyermekes anyuka (Kovács Patrícia) és a 15 évvel fiatalabb pultos fiú (Kovács Tamás) véletlen találkozásából szerelem szövődik? A mindkét fél számára szokatlan és megmagyarázhatatlan vonzódás izgalmas kapcsolatot eredményez, amit fel is vállalnak. Nemcsak a kiskamaszok előtt, de a barátok, a rokonok, még az ex-anyós előtt is.

Jön a Korhatáros szerelem: mi történik, ha egy háromgyerekes anyuka és egy 24 éves srác összejön?

Kovács Patrícia és Kovács Tamás. Fotó: Tv2 

Kovács Patrícia a karakteréről azt mondta:

„Egy szimpatikus, vagány, szerethető nő, akinek minden olyan tépelődése megvan, ami ma egy egyedülálló, negyvenéves nőnek lehet a gyerekeivel, a volt férjével, az anyósával. Eszter az életkörülményeiből adódóan olyan helyzeteket jelenít meg, ami másokat is foglalkoztathat, a valóságban is megtörténhet. Nem egy szélsőséges karakter: mivel a forgatókönyv és a rendezői koncepció is akarta, hogy hasonlítson rám, hogy a lehető legkomfortosabban érezzem magam ebben a szerepben.”

A sorozatot a TV2 Csoport megbízásából az IKO Műsorgyártó Magyarország a ContentLab Factoryval együttműködésben készíti.

„A Korhatáros szerelem stratégiailag az egyik legfontosabb projektünk 2017-ben. Nagyon örülünk, hogy a ContentLabbal együttműködve részesei lehetünk ennek a pillanatnak, amikor a TV2-n elindul egy új, heti fikciós sorozat. Bízunk a sorozat sikerében és büszkék vagyunk rá, hogy ilyen profi alkotócsapattal és neves színészgárdával dolgozhattunk együtt. Szerintem a Korhatáros szerelem az elmúlt évek legszórakoztatóbb, legszínvonalasabb sorozata lesz Magyarországon." – mondta Wisinger János, az IKO Műsorgyártó produkciós igazgatója.

A mi kis falunkat jegyző, sorozatgyártásra szakosodott ContentLab and Factory részéről Hámori Barbara, a sorozat showrunnere úgy fogalmazott, hogy ez egy klasszikus Rómeó és Júlia történet, csak itt nem a Capulet és Montague család, hanem a társadalmi előítéletek miatt próbálják a barátok, családtagok szétválasztani a szerelmeseket.

Akiknek nincs más bűnük csak az, hogy nem a megszokott séma szerint választanak maguknak szerelmet, és magasról tesznek mindenkire, aki azt vallja: "az a jó, ha a férfi idősebb és tapasztaltabb, és a nő fiatalabb és segítségre szorul”.

A Korhatáros szerelem egy új-zélandi széria, a Step Dave alapján készült. 

A sorozat december 2-től minden szombaton 21.30-tól a TV2 műsorán.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...az ilyen esetekben az öregebbnek mindig több pénze van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.