Három híresség is érintett a fogyiszerbotrányban, ami pillanatok alatt árasztotta el a közösségi médiát a hétvégén. Fotóikkal és nevükkel is visszaéltek a kétes eredetű pirulák forgalmazói.

Perbe fogták Liptai Claudiát, éjszakánként hívogatták és fenyegették a dietetikusok, testőrt is kellett fogadnia, mert egy televíziós műsorban elmondta, milyen fogyasztó kapszulával fogyott le – ezekkel a hazugságokkal reklámozza ma­gát az interneten egy fogyókúrás hatású szer gyártója – írja a borsonline.hu.

Már Liptai Claudiát is hamisítják: csodapiruláról szóló kamuinterjúban fenyegetik

A honlapon, aminek sem tulajdonosa, sem üzemeltetője nem ismert (mindössze azt tudni, hogy Romániában van bejegyezve), és vélhetően súlyos milliókat kaszál a csalással, egy írásos interjút is közölnek a TV2 műsorvezetőjével.

Nem csak Liptai Claudia „használja” ezt a csodaszert, Ábel Anita és Tóth Vera képeit és állítólagos nyilatkozatát is felhasználták a termék reklámozására.

Liptai Claudia és Ábel Anita közös menedzsmentje egy közleményt juttatott el a Borshoz.

A tartalom félrevezető, valótlan és minden alapot nélkülöző. Ügyfelünk, Liptai Claudia a terméket soha nem próbálta, a hirdetéshez soha nem adta a nevét, képmása használatához nem járult hozzá, az oldallal és az álhirdetővel semmilyen kapcsolatban nem áll! A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségével együttműködésben minden jogi lépést megteszünk ennek az arcátlanságnak a rendezésére

– írták.

(borsonline.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
értem... tehát a Klau csinált egy weboldalt Romániában, h legyen min felháborodni. Merthogy a kutya sem beszél róla.
justhpeter
Ma félelmetesen komoly gondjaink vannak - Liptai Claudia, Ábel Anita, Tóth Vera -, miközben csak olyan apró-cseprő problémákon kell rágódnunk, hogy február közepére érkezik meg a szociális tűzifa a falvakba.
Kookas
@justhpeter: hát nem a nyuszi hozza majd?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.