Miután a Bors újságírói megtalálták egy német bordély hirdetései közt az eltűnt villalakót, és beszéltek is egy nővel, aki akár VV Fanni is lehetett, a hirdetés eltűnt az oldalról.

Jó pár napja tartja magát a lázas kutatás az egykori villalakó VV Fanni után, aki gyanús körülmények között tűnt el otthonról november 20-án, két imádott kutyáját is maga után hagyva.

A keresés akkor vett fordulatot, mikor a Bors munkatársai megtalálták egy német város egyik bordélyházának hirdetései közt VV Fanni képét, majd pedig a Fókusz munkatársai tárcsázták a megadott számot, amit ugyan egy Jessica nevű lány vett fel, de a hangja hasonlított Fanniéra, és amikor ezt megkérdezték, bontotta a vonalat.

A nagy érdeklődés miatt a hölgy hirdetése eltűnt a bordély oldaláról a Bors cikke szerint, most egy teljesen más lány hirdetése van ott ugyanazzal a telefonszámmal, amin korábban Jessica/Fanni bejelentkezett.

A Magyarországi Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesületének vezetője szerint rengeteg tényező jöhet szóba az esetnél.

Egy ember elhatározása mö­gött ezer ok lehet. Az, hogy Fanni felkapcsolva hagyta a villanyt, puszta figyelmetlenség is lehet, de hogy a kutyáit is otthagyja, az számunkra is furcsa. Azt hi­szem, hogyha megtalálják, biztosan tud magyarázatot adni erre. Nem biztos, hogy emberrablás vagy zsarolás van a háttérben. A tippelgetés nem vezet sehova

- mondta el a lapnak Földi Ágnes.

A Bors úgy értesült, Fanni eltűnése miatt a rendőrség valakit már letartóztatott.

(Címlapi kép: Instagram/VV Fanni)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"A Magyarországi Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesületének vezetője szerint rengeteg tényező jöhet szóba az esetnél." Például nem elégítette ki a magyarországi bérrendszer és keményebb "valutára" vágyott.
maci0427
Akik akarják,gondolom,hogy így is - úgy is megtalálják ! Főleg ha az "ajtó" nyitva van .../áll/ ...aminek állnia kell...
volvós
Mi szükség van arra, hogy minden nap beletolják az emberek tudatába, hogy 1 (egy )
"celeb" kurva eltűnt, vagy előkerült ??? Ma ez, holnap palvinbarbi, aztán sarkikata, majd
a többiek...Van az országnak elég égető problémája, erről írjatok és keressétek a megoldást!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.