Akinek szívében arany közép tart súlyegyent, azt nem nyomorítja rozzant putri szennye, nem nyomorítja bántó udvari pompa, és nem pofoz rommá más szurkolókat a focivébén, ja meg nem pofozzák rommá őt sem. Igor Karzov, az orosz turisztikai hivatal vezetője arra figyelmeztette a 2018-as oroszországi focivébére érkező angol szurkolókat, hogy ha részegre isszák magukat, veszélybe kerülhetnek a meccshelyszíneken. Éppen ezért, kérte őket, hogy ha lehet,csak egy pint sört igyanak a meccsek előtt, és egyet a meccsek után.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igor Karzov, az orosz turisztikai hivatal vezetője arra figyelmeztette a 2018-as oroszországi focivébére érkező angol szurkolókat, hogy ha részegre isszák magukat, veszélybe kerülhetnek a meccshelyszíneken. Éppen ezért, kérte őket, hogy ha lehet,csak egy pint sört igyanak a meccsek előtt, és egyet a meccsek után.
RonaGyuri
bocs ezt elrontottam, ezt akartam írni:
A pofátlanságban sincs korlátja a pofátlanságnak

Az orosz illetékes elvtárs mérsékletességre oktatja az angol szurkolókat: hogy igyanak kevesebbet

Ahogy annak idején tették – na jó most is ezt teszik – az orosz birodalom és csatlósai (ez sincs másképp velünk) mindenféle demokrácia meg, szolidaritás meg ki tudja még milyen nemes emberi tulajdonságra oktatták a tönk szélén álló kapitalista országok népeit. Még ki is találtak olyan fából vaskereket, hogy népi-demokrácia (Őfenesége épp a napokban tartott előadást annak magasabb-rendű voltáról). Nos hogy pofátlan és arrogáns dolog volt-e? Persze! Na de az hogy: „Igor Karzov, az orosz turisztikai hivatal vezetője arra figyelmeztette a 2018-as oroszországi focivébére érkező angol szurkolókat, hogy ha részegre isszák magukat, veszélybe kerülhetnek a meccshelyszíneken. Éppen ezért, kérte őket, hogy ha lehet,csak egy pint sört igyanak a meccsek előtt, és egyet a meccsek után.”.Na erre még a nagyszerű elődök sem vetemedtek! =))
Jól belegondolva a dologba, a maximum a Coca-Cola mámorban fetrengő szivarozó kapitalistákig futotta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.