Interjút készített a hvg.hu Schobert Norbert fitneszguruval, a beszélgetésből kiderült, ha Norbi pozíciót kapna a kormánytól, egymillió embert is lefogyasztana.

Schobert Norbi fitneszguru szerint kutatás bizonyítja, hogy a magyar lakosság egy százaléka, 100 ezer ember az ő módszereit követve fogyott le – magyarázta Norbi a hvg.hu-nak adott interjújában.

Egymillió embert is lefogyasztana Norbi, ha erre kapna felkérést a kormánytól

Fotó: YouTube/TV2

A fitneszguru arra a kérdésre, hogy ha felkérnék, elvállalna-e egy kormányzati posztot, így felelt:

El. De az elmúlt négy, nyolc, tizenkettő vagy tizenhat évben senki nem foglalkozott komolyan az elhízással. Egy-két sportnap vagy a só kiűzése az iskolai menzákról nem elég. Sokkal több minden kellene, észszerűbb lépések. (...) De egyébként a lefogyasztott egy százalék lehetne tíz is, vagyis egymillió ember, ha nem az állandó szekálást kapnám.

Arra a felvetésre, miszerint a kormány a sportolást, a sportot propagálja minden erővel, a következő volt a válasz:

A sporttól nem lefogynak, hanem edzettek lesznek az emberek, ráadásul a futóversenyek a legtöbb embert irritálják. Táplálkozási reformra lenne szükség, de nem úgy, ahogy most csinálják, az én gyermekem könyörög, hogy ne fizessem be a menzát, mert ehetetlen, amit ott adnak.

Nem a kalóriát kellene számolgatnunk, hanem szénhidrátban gondolkodnunk. Ha megeszel egy adag töpörtyűt, de nem eszel hozzá kenyeret, annál nincs durvább fogyókúrás kaja, mert a zsír kilencvenöt százaléka nem képes glükózzá alakulni. Ha valaki velem akar lefogyni, azt szoktam neki mondani, a fogyás idejére öt dologról mondjon le. A lisztekről, a cukrozott élelmiszerekről és italokról, a rizsről, a burgonyáról és a legfontosabbról, a hazugságról.

Norbi beszélt arról is, hogy miért oszt meg olyanokat a Facebook-oldalán, mint hogy a citromlé a rák ellenszere lenne szódabikarbónával vegyítve.

Én csak az emberek véleményére vagyok kíváncsi, csak annyit írtam a cikk mellé, hogy elgondolkodtató. (...) Egyértelműen hülyeség. De aktivitást generált a Facebook-oldalalom.

Belátom, lehet, hogy nem azt kellett volna írnom mellé, hogy elgondolkodtató. De soha nem írtam le, hogy ez lenne a rák ellenszere.

Arra is kitért, hogy gyerekként kövér volt, és hogy milyen állhatatosság kellett ahhoz, hogy ezt legyűrje.

Azt gondolom, akik elhízottak, hazudnak maguknak folyamatosan, hogy ez így van jól. Olyan, mint amikor a TBC-s vért köhög fel, de azt mondja, hogy ez így macsó. Nem az. Kövérnek lenni sem az. Ma már azonban megtanultam kezelni. (...) Azt kell megérteni, hogy kövérként csökken a szabadságunk és az életterünk. Aki ebből kitör, és legyőzi saját magát, onnantól bármire képes.

Az egészségügyre is kitért, szerinte minimális állami ellátás mellett – amit hajléktalantól a nyugdíjason át a menekültig mindenki megkaphat – a magánbiztosítási rendszert kell erősíteni: aki többet fizet be, többet kap. Valamint beszélt a bulvárral való kapcsolatáról, szerinte ő tartja el a bulvárlapokat.

(Címlapi kép: YouTube/TV2)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Egyébként azorbánék több mint 4 millió embert
már lefogyasztottak a bérkompenzációval...
te még 1 milliót akarsz éheztetni ??
Hágában fogsz kikötni, emberiség elleni ...-val!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Jeszusz először félre olvastam: Lefagyasztásnak olvastam. Már a nevétől is félre látok.
mackoka46
Norbi, ilyen ocsmány mocskokkal ne üzletelj.
cikicakk55
Na az még nagyon kéne nekünk,egy Zsírügyi Minisztérium,melynek elnöke Súbri Norbi.kapna 200 dolgozót,akik csak az ő kajáját reklámozzák. Réka cicamicaanyácska lenne az államtitkára. Annyira szégyentelen már ez a fazon,hogy tényleg hányhatnék tőle az ember. Ott van mindjárt a Csuti! Ha azt lefogyasztja Norbi,akkor talán elhiszem,hogy képes valamire. Orbántól nem kell tartani,hogy azt hazudja,hogy nem sportol,közben igen,mert most már csak nézi a focit,de nem műveli.Úgy tudom,hogy a szotyi is hizlal,mert olajos mag. Aztán ott van Rezsi Szilárd,Ő rá is rá fér egy kis Norbi fogyókúra. Bizonyíts előbb kis barátom,mert amit eddig felmutattál,az lótúró.Aki lefogyott melletted,azt meg is fingattad mozgásban,így azok is a sporttól fogytak le,nem a kukába való kajától. Egy ismerősöm csillagászati áron vett Norbi féle valami szart és az magától lemászott az asztalról és araszolt a kuka felé. Na ilyen a kajád amit csinálsz Norbi.A gazdag tyúkok,ha nem a plázában múlatnák az időt,hanem sétálgatnának egy-két órácskát,ne adj isten dolgoznának is valami fizikai melót,biztos leadnák a + súlyukat.
Csizmás Kond
Az egészséhes táplálkozás soha nem a fogyásról szólt, hanem a táplálkozás útján a szervezet munkaképességéról. A semmitevéshez nem kell kalóriadús táplálkozás...és a kalóriák ledolgozásához nem föltétlen kell konditerem sőt egyáltalán nem.
volvós
Mekkora köcsög vagy te anyaszomorító buzeránsnorbiiiiii!
Nehogy esténként meglátogasson győzike kisány,és jól
elverje a mocskos pofádat egy baseballütővel...
volvós
Egyébként azorbánék több mint 4 millió embert
már lefogyasztottak a bérkompenzációval...
te még 1 milliót akarsz éheztetni ??
Hágában fogsz kikötni, emberiség elleni ...-val!!
picike1
csak hajrá és kinozzátok magatokat éhezzétek a kövérségetek. minden szines italt letégy itt kezd el
quadrocopter
Helyezkedik a kisgyerek, keresi a rést, ahol beférne!
Gyuri Géderről
@quadrocopter: Nem kell keresnie. A Vezír lehajol ott a rés. Csak az lehet a baj, hogy sokan tolonganak a rés körül.
Gyuri Géderről
Tudja a kis g...i, mire vállalkozik. A koplaló népet könnyű fogyasztani.
A fidesz is ezt csinálja. Ők híznak, és gazdagodnak, a nép egyharmada éhezik és megfagy a saját otthonába.
Borsodi
Ez egy hülye, nem éheztetni etetni kéne a Magyart! kormányunk nem csak le fogyaszt el is fogyaszt minket!
herczeg0210
Ja pénzért bármit, még seggnyalást is!
Yoda69
Mi van norbi ? Nem megy a bolt? Te is beallsz az adofizetok penzet kunyeralok soraba ?
Desischado
Ez is nyalonc akar leni? Segghülye te, ha lenne az embereknek pénzük minőségi, egészséges ennivalóra, maguktól is fogynának!
Ott a sok hájas here, orbánnal az élen, kezdd el rajtuk a fogyókúrádat! Én nem érek a sarlatán, sz@r, és méregdrága termékeidből! Nem bízom benned, ez van!
magyarbakancs
Ki ,hogy él étkezik,iszik senkinek semmi köze hozzá.
Na de ha rombolod az egészségedet azért te felelsz ,és mi gyógyítunk.
Tehát ki rombolja az egészségét az fizessen több biztosítást.
Dohányzol ,iszol,zabálsz az sokba kerül a társadalom biztosítónak tehát mindenkinek.
egyéni számlák egyéni fizetés a kasszába.
Ihatsz,dohányozhatsz,zabálhatsz fizesd meg a gyógyításod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.