Ahogy azt kedden megírtuk, a rendőrség a Borsnak megerősítette, hogy emberölés ügyében nyomoznak VV Fanni eltűnése kapcsán. A lap újabb információja szerint a jelenleg előzetes letartóztatásban lévő férfi előre kitervelte a fiatal lány meggyilkolását. Fannit a nőt továbbra is eltűnt személyként keresi a rendőrség, a holtteste még nem került elő.

A Bors azt írja:

a BRFK hivatalosan is megerősítette a Borsnak, hogy VV Fanni eltűnésének ügyében az előzetes letartóztatásba helyezett ifjabb B. L. egykori MSZP-s jelölt, politikus elleni nyomozást személyi szabadság korlátozása, ember­ölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatja, és Fannit továbbra is eltűnt személyként keresik.

A fiatal férfiról kamerafelvételek készültek éjjel abban a házban, ahol Novozánszki Fannit lakást bérelt. A felvételeken látható, hogy a férfi megérkezik, majd később az ölében viszi le a fiatal nő (feltehetően már élettelen) testét.

A városi kamerák segítségével férfi útját Dunaújvárosig követték. A lap információja szerint a rendőrök állítólag pajszert, kést és fegyvert is találtak az autóban.

A rendőrség ezért azt feltételezi, hogy B. L. előre készült a lány meggyilkolására

- írja a Bors.

Az egykori Való Világ játékos két hete tűnt el saját lakásából. Magukra hagyta kutyáit, és sok egyéb dolog is arra utalt, hogy a lány nem önszántából távozott. A rendőrség akkor egy teljes napig helyszínelt Fanni lakásában, többek között egy fekete noteszt is kerestek, amiben a lány kuncsaftjainak névsora szerepelhetett.

Forrás: Bors, Index

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.