Még csak tavaly nyáron volt az álomesküvőjük: Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté 2016 júniusában fogadott örök hűséget egymásnak. Kisfiúk, Ádám mindössze 9 hónapos. A 34 éves Kerényi Miklós Máté új szerelme, Kardffy Aisha 18 éves.

Kiskeró munka közben szeretett bele kolléganőjébe, Aisha az Operettszínház legfiatalabb szubrettje  -írja a Bors. Kiskeró már el is költözött a feleségétől és gyermekétől. Felesége, Dancs Annamari is az Operettszínház tagja, vele is munka közben jött össze Kerényi még évekkel ezelőtt.

A hírt Kiskeró közösségi oldalán is megosztotta:

A Budapesti Operettszínház énekesi a Vajdahunyad várának kápolnájában mondták ki az igent tavaly nyáron. A lakodalom a Mezőgazdasági Múzeum kupolatermében volt.

Az Operettszínház egy neve elhallgatását kérő tagja a következőt mondta a szakításról a Borsnak:

Az Operettben mindenki tudja, hogy hónapokkal ezelőtt tönkrement a házasságuk. Annamari ottmaradt a gyönyörű picibabával, amit lelkileg borzasztóan nehéz feldolgozni. Máté már elköltözött otthonról, ez is nyílt titok. Ahogy az is, hogy Kardffy Aisha miatt. Aisha tehetséges, sokat játszik, például már tizenhét évesen debütált a Ma­rica grófnőben. Azóta betöltötte a tizennyolcat. 

Kardffy Aisha a Budapesti Operettszínház legfiatalabb szubrettje. Jelenleg a színház által működtetett Pesti Broadway Stúdió tanulója.

Forrás: Bors

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...a mai művészvilágot a nemiszervük vezérli.
picike1
Kerényi Miklós Máté: Ön legyen áldott !!
ágimami
Csak egy szó jut eszembe erről az emberről! UNDORÍTÓ amit a családjával művelt!!
Remélem visszafizeti neki az élet kamatostul.
Ez a kis 18 éves vajon meddig marad mellette???
Ja és a felesége és a jelenlegi barátnője között zongorázni lehetne a különbséget!!:DDD
Veleda
Minden a neveltetésen alapul. Én ennek vagyok a híve. Amit otthon lát, megtapasztal egy gyerek, aszerint fog élni. Hogy is van a mondás, " Nézd meg az apját és vidd el a fiát"!
csipetke
Ez se különb mint az apja.A 18 éves kiscsaj semmivel sem szebb,mint a felesége,sőt,de lehet,hogy oboán is játszik.Egy gyönyörű családot odadobni pár kósza kufircért,ostobaság volt.
Cicamama55
@csipetke: Szerintem is sokkal szebb a felesége, mint a barátnője. Nemcsak a szívével, a szemével is gondok lehetnek.
csipetke
@Cicamama55: Nagyon remélem,hogy a kiscsaj gyorsan ráun,és magához illő korú pasit keres,ő meg kulloghat vissza a feleségéhez,és azt is remélem,hogy az is kidobja...
Desischado
Undormány egy alak. Annamari remélhetőleg nem fogadja vissza, mert azt borítékolom, hogy a kiscsaj, - aki mellesleg közelébe se mehet Annamarinak - nem lesz sokáig mellette. Szép kis mákvirág lehet ő is, családos emberrel kezdeni, nem jó ízlésre vall. Jellemtelenek mind a ketten.
Manhattan
Ennek a fiatal lánynak csak ugródeszka a Máté gyerek.
soljanka
Ez egy 18 éves kislány. Szerelmes lett, nem mérlegel. Vagy, ha igen, akkor miért ne tenné: előtte az élet.
Kiskeró viszont egy felnőtt férfi. Feleséggel, gyerekkel. Én úgy gondolom, hogy kizárólag ő a hunyó.
KisGenyo2
@soljanka: Én inkább a "véglény" kifejezést tartom helyénvalónak. Ugyanúgy "kerülni" fogom, amiben benne van a keze, mint a StólBucit...
Minél többen teszünk így annál jobb, én a magam részét "beleadom"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.