Tatár Csilla legújabb, 34 című műsorában ezúttal a TV2 legújabb sorozatának főszereplőjének, Kovács Patríciának tett fel 34 kérdést. 

A nemrég indult friss sorozat, a Korhatáros szerelem színésznője őszintén és nyíltan válaszolt a műsorvezetőnek, többek között azt is elárulta, hogy volt már olyan, hogy valakivel nem tudott volna színpadra állni. Elmondta azt is, hogy mi kell ahhoz, hogy valakivel szerelembe essen, és megosztotta azt is, hogy mi volt a legnagyobb félelme az anyasággal kapcsolatban. 

Beszélt arról is, hogy mi volt a legkínosabb filmjelenet a pályafutása során. 

Általában a szexjeleneteken szeretnék mindig hamar túljutni. 

- mondta el Tatár Csillának Kovács Patrícia.

Azt is elmondta, hogy volt olyan korszaka, amikor sokszor hazudott, és ezt már nagyon megbánta, de valahogy mindig ott van az életében, mint egy kamaszkori maradvány. Kiderült az is, hogy a színésznő nagyon sajnálja, hogy a Kincsemben végül nem szerepelhetett, mert szívesen lovagolt volna abban a filmben. 

Forrás: TMC /Tatár Csilla 34

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."sajnálja, hogy a Kincsemben végül nem szerepelhetett, mert szívesen lovagolt volna abban a filmben. "...

hát majd lovagol máson.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@wagabund: Majd szerepel a Kőszívű ember fiaiban, amikor a magyar huszárok jönnek vissza Magyarországra (pl:miért mentek ki M. O. -ról? ) a jelszó Nyergelj, fordulj! A sok huszár között még nyeríteni is lehet, menet/parti közben.
wagabund
@Eladott Ország: bocsánat, de nyerítve röhögtem...
JAJMÁR
@cirip: Nem bírom a Korhatáros szerelem - néztem egy részletét - megtekintése óta még a színésznőt se! Hogy lehet ilyen szemetet elvállalni? Színvonal alatti!
cirip
@JAJMÁR: Azt hittem, a Kincsemre mondod, hogy bűn rossz. A Korhatáros ... naná, hogy sz*r és unszimpi a nő. Afilm egy rakás ócska klisé, tehetségtelen "színészekkel" mint pl. a fiatal fickó, az ő lakótársa, a Dobó K...stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.