Liptai szerint Havas egy érzelmes barom.

A szexuális zaklatási vádak miatt az ATV-nél felfüggesztett Havas Henrik közösségi oldalán naponta több olyan cikket is megoszt, amiben a múltban hölgykollégái pozitívan nyilatkoztak róla.

Havas Henrik Liptai Claudiát tolja maga elé a zaklatási vádakkal szemben

Legutóbb például Liptai Claudia egy korábbi interjúját, amiben a műsorvezető úgy fogalmazott, hogy „egyébként Henrik egy jó ember, egy érzelmes barom, a mai napig jó vi­szonyban vagyunk”.

 Nagyon tisztelem, mert a beosztottakat, akik alatta dolgoztak, soha nem bántotta, ha valakinek beszólt, az mindig a főnöke volt, no meg én

– mondta Claudia akkor az interjúban.

(borsonline.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt, archív

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Jó lenne már ha egy bíróság konkrét ügy nélkül de tenne egy elemzést, hogy de factó mit jelent a szexuális zaklatás fogalma. Problémakör a bizonyítás kérdése. Tárgyi bizonyítékok és tanúk hiányában csaknem esélytelen a jogérvényesítés. A szexuális zaklatás igen gyakran történik tanúk nélkül, így a zaklatott személynek a gyakran emlegetett "egy állítás - egy tagadás" helyzetben kellene megvédenie álláspontját.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Jó lenne már ha egy bíróság konkrét ügy nélkül de tenne egy elemzést, hogy de factó mit jelent a szexuális zaklatás fogalma. Problémakör a bizonyítás kérdése. Tárgyi bizonyítékok és tanúk hiányában csaknem esélytelen a jogérvényesítés. A szexuális zaklatás igen gyakran történik tanúk nélkül, így a zaklatott személynek a gyakran emlegetett "egy állítás - egy tagadás" helyzetben kellene megvédenie álláspontját.
Veleda
Ott van a probléma, hogy a zaklatásnak nincs tanuja. Nehéz így a bizonyítási eljárás, hacsak nem vélelmezett vétség alapján. Sok esetben a zaklatott nő megítélése is erősen vitatható, hogy ebben mennyire volt áldozat, esetleg partner. Az utóbbi időkben olyan nők is jelentkeztek, akik adhattak alkalmat és okot a zaklatásra. Az viszont bizonyítható, hogy ezek a nők valamilyen formában függtek ezektől a férfiaktól, gusztustalan dolognak tartom, ha ezzel a férfi visszaél. Továbbra is fenntartom a véleményemet, ismereteim alapján, hogy abban az újságíró iskolában Havas volt az ász, és a pökhendi stílusával nagyon is rájátszott a közutálatra, és visszaélt a beosztásával.
Borsó
Liptai szava -aki válogatás nélkül fekszik le minden nős férfival- biztosan sokat nyom a latban. Őt persze nem lehet zaklatni, neki mindenki közeledése kívánatos. Egyszer maga nyilatkozta, hogy Havassal “működik köztük a kémia”.
Eladott Ország
@Veleda: A szexuális zaklatásból - az amerikai szexbotrányok után- kishazánkban szinte sportot űzünk, nemegyszer kettétörve emberek életét, egzisztenciáját. Egyesek így próbálnak feltörni a mélyből, felkapaszkodni az uborkafára, vagy pénzügyileg zsarolni a másikat.
sveikukac
Pontosan tudom én is, hogy létezik az ártatlanság vélelme, egyet is értek azzal, hogy soha nem bűntelenséget kell bizonyítania senkinek. Ám ezek a zaklatási ügyek nagyon kilógnak a sorból.
Rengetegen írják felháborodottan: hol a bizonyíték??
Pedig ezek az esetek duplán súlyosak, hiszen mindig olyasvalakik követik el, akik jelentős hatalommal bírnak, így szembeszállni velük legtöbbször abszolút kilátástalan, a másik az, hogy valóban olyan körülmények között esnek, ami a bizonyítást is szinte teljesen lehetetlenné teszik. Nekem szilárd meggyőződésem, hogy a poligráf alkalmazása - mindkét felet érintően - sokat segíthetne. Persze, Harry herceg DNS-vizsgálata sem fog soha megtörténni...
1magyar
@Borsó: Ja, havasnál a zaklatás kémiája Liptainál meg a védekezésé,amelyet mindig úgy védett ki, hogy ne boruljon a bili.
wagabund
ez az önkéntes poligraf vizsgálat-ötlet nem is rossz...nagy összegben fogadnék, hogy Havas kikérné magának...mit képzelnek, ki ő? ...meg különben is...
a csajok meg gondolkodás nélkül elfogadnák a lehetőséget...
Eladott Ország
@sveikukac: mult-kor.hu/ki-harry-herceg-edesapja-20141229
Állítólag volt DNS vizsgálat. Penny Junor, Harry életrajzírója a Telegraphnak nyilatkozva kijelentette, hogy James Hewitt 1984-ben "még meg sem jelent a színen". Junor, aki éppen most készült el a herceg új életrajzával, felidézte azt is, hogy a News of the World című egykori vasárnapi brit bulvárlap - amelyet néhány éve egy súlyos telefonlehallgatási botrány miatt megszüntettek - 2003-ban hozzájutott Harry egy hajtincséhez, amelyen DNS-vizsgálatot végeztetett, és az eredmény egyértelműen kizárta, hogy Hewitt lenne a herceg édesapja. Ugyanabban az évben ezt Hewitt személyesen is cáfolta, kijelentve egy interjúban: Harry születése után nem sokkal találkozott először Dianával.
Veleda
@Eladott Ország: 14.13 Semmi kétség, abban is van igazság, amit te írsz. Vannak gátlástalan nők is. Azért írtam azt,, hogy nehéz ezt bizonyítani.
Ámde, ha valakit már többen is vádolnak, akkor csak van alapja a dolgoknak.
Ami Havast illeti, minden nő ugyan abból a körből kerül ki. Mégpedig az újságíró gyorstalpalóból, -a kommunikációs szakból. És nem a sarki fűszeresnő, vagy a metró kocsi vezető. Azért ez már mond valamit,
Veleda
@durbincs: 17.37.Sajnos, nem értem mi az a leguglizás, különben válaszoltam volna:))
Veleda
@durbincs: Konkrét információk nélkül nem "vádaskodok".XD
sokanvagyunk
@wagabund: Polygráfba nem fog belemenni, viszont most lesz ideje meginterjúvolni magát, és egy újabb botránykönyvvel meglepni bennünket - Havasról.
wagabund
Ahogy a friss hírek szólnak, Havast végleg lapátra tették..
Veleda
@durbincs: 16.22 Az bizony, nem is akármilyen. Megvédem magam. Van nagy pofám, és válogatott szókincsem, ha kell. Amúgy, mint írtam, elbűvölő is tudok lenni, ennél már csak a szerénységem kisebb:))
Apatszerek
Hisz ő sem az erkölcs híve, szereti a bájdorongot.
prime777
Hát.
Havasról mindazt eltudom képzelni amit írnak vagy mondanak róla.
Aki ilyen arrogáns és nagyképű,aki a műsoraiban a nőket alázza - szóval arról lazán el lehet ezt képzelni.
Szerintem egyébként olyanokkal kezdhetett ki mindig is,akiket egyébként semmibe sem nézett.
Úgy gondolta feltehetően,hogy neki úgy sem tudnának ezek a "semmi" emberek ártatni.
Jó tanuló lecke lesz ez Havasnak.
Aki meg itt védi az szégyellje magát!
Én nem kedvelem a fideszt,de Havas olyan szarba lépett amiből nem tudja kimosni magát.
És ha bíráljuk a jobbosokat akkor bizony a balosokat is kell.
Mindenki egyforma geci itt szinte.
Egyébként szerintem a felesége és közte már ezer éve semmi sincsen,maximum a szeretet.
És szerintem nagyon nem érdekli a feleségét ez a dolog - bár jó megalázó lehet ez neki azért.
Ebben az ügyben az a gáz,hogy a fidesz mit képes tenni azokkal ,akik politikailag rájuk nézve veszélyesek lehetnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.