Háborúban, törzsi villongásokban, erőszakban szocializálódtak a migránsok, ők nem kérdeznek, hanem elvesznek, szemrebbenés nélkül gyilkolnak, ha kell, ha pedig ezeket a konfliktusokat ellenőrzés nélkül importáljuk, akkor ne csodálkozzunk a svéd külvárosok mindennapjain – mondták a Figyelőnek a hetilap új generációs publicistái. Hegedűs Zoltán, Jeszenszy Zsolt, Demeter Szilárd azzal egészítette ki társai pesszimista álláspontját, hogy az Afrikában és a Közel-Keleten élők háborúban, törzsi villongásokban, erőszakban szocializálódtak. Ők nem kérdeznek, hanem elvesznek, szemrebbenés nélkül gyilkolnak, ha kell. Ha pedig ezeket a konfliktusokat ellenőrzés nélkül importáljuk, akkor ne csodálkozzunk a svéd külvárosok mindennapjain. AZ ÉV ESEMÉNYE Az év legmeghatározóbb eseménye Hegedűs szerint az ideológiai status quo lebomlása, a hagyományos jobb-bal dichotómia eltűnése volt, és a csak ezzel magyarázható politikai erők feltűnése, valamint olyan új típusú vezetők megválasztása, mint...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dodóka
@Pálinkás Pál: anyádra meg akkor amikor megcsinált te bunkó !
Pálinkás Pál
@dodóka: Mi van bunkó nem tetszik az igazság,te is valami arab féreg vagy???
desiro
Az idióták írására nem kell reagálni, aztán lelépnek.
division
@durbincs: Remélem egyszer rossz élményük lesz azoknak akik a végletekig védik a migránsokat, mert addig úgysem tér egyikük sem észhez.
division
@durbincs: Ne félj, átvedlenek gyorsan:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.