A skandinávok hihetetlen felfedezése Egyszerű svéd kincsvadászok voltak azok a férfiak, akik a Balti-tenger egyik mély árkát vizsgálták. Elsüllyedt hajók zsákmánya után kutattak, de amit a szonártechnológia mutatott nekik, az egész világnézetüket megváltoztatta . A rejtélyes tárgyra, amit a tenger fenekén találtak, nem találtak magyarázatot. Utólag kiderült, hogy egyes UFO-kutatók egyből tudták volna hova tenni a szerkezetet. …Azok, akik hisznek a földönkívüli élet létezésében, a Balti-tenger anomáliájának nevezett tárgyat egyértelműen egy ősi űrhajóként azonosították, amely átjutva a Föld légkörén, valamilyen meghibásodás folytán a Balti-tengerben landolt. 2012-ben a tárgyból történt mintavétel megállapította, hogy nem ismert annak az anyagnak az összetétele, amiből építették

Forrás: balrad.ru
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
háát mindjárt két eszköz... egyik világít, másik fotót készít... Semmi konkrétum. A Femina, mint tudományos szaklap igen nagy elismertségnek örvend, de a tévedés lehetősége rántáskeverés vagy bugyiváltás közben nem kizárt.
Valamivel csak kell olvasottságot keresni.
Grafix69
Ez a cikk erről a szarról már 3 éves

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.