Kiderült, hogy miről fog szólni a Pintér Tibor főszereplésével készülő Zámbó Jimmy musical.

Pintér Tibor viszi színpadra a Zámbó Jimmy életét feldolgozó musicalt, amelyben az énekest inkább egy mitikus alakként fogják bemutatni. Pintér Tibor a Borsnak mesélt egy kicsit a készülő műalkotásról. 

Nem szerettem volna Jimmy életéből egy életrajzi sztorit színpadra vinni, ezért inkább azt találtam ki, hogy egy szerelmi történetet dolgozok fel. Van egy démoni titokzatos nő, aki mindenhová követi Jimmyt, az egész életét, karrierjét, családalapítását végigköveti

- mondta a rendező, Pintér Tibor.

Durva szerelmi történet lesz a Zámbó Jimmy musical

Ő egy angyal, aki azért lehet a Földön, hogy megtalálja a boldogságot. Jimmyvel csak úgy lehetnek együtt, ha lemond a halhatatlanságáról. Ezt megteszi, de mire visszaér a Földre, Jimmy nem bírja elviselni a várakozást, és fejbe lövi magát, hogy ő angyalként lehessen a lánnyal. Így fordul a kocka, szerelmük soha nem lehet teljes.

(Borsonline)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Tényleg az lesz a sztori, amit ez a jógyerek elmondott?
Hiszen ezt elolvasni is hányinger volt, nemhogy még végig nézni és meghallgatni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Tényleg az lesz a sztori, amit ez a jógyerek elmondott?
Hiszen ezt elolvasni is hányinger volt, nemhogy még végig nézni és meghallgatni.
Katalina62
@namihami: a történet még akár jó is lehetne, ha nem Zámbó Jimmy élettörténeteként adnák el! És,hogy ebbe a Zámbó család beleegyezik, hát az a hányinger! Lehet Jimmyt szeretni, vagy nem, de amit a tehetségével elért, nem kéne szembeköpni! A családnak pláne nem!
two steps from hell
Az ember, aki annyira hülye volt, vagy annyira béna, hogy fejbe lőtte magát.
Requiem, egy hülye béna pöcsért.

www.youtube.com/watch?v=yVIRcnlRKF8

A szíveddel látsz, a füleddel hallasz, az orroddal szagolsz, a hajad korpás. a lábaddal jársz, a kezeddel fogsz, a pipilőddel pisálsz, a hole, black, az agyad agyilag "sssssssssssssssssss", a négy oktáv is kevés volt, hogy túlélje az életet..
Menjen le alfába emiatt a nyomorult miatt az, akinek három anyja van.
two steps from hell
Pintér, az emberi hulladék a rendező.
Ja, már értem.

Az a sok ló...
Az a sok lófasz...
advocat
Azért Jimmy azért ennél több volt! Nem volt hibátlan. De ez az angyali marhaság. Ez már sok. Viszont a nótákból megint jöhet egy kis pénz. A szerzők is jól járnak.
levarosbukta
Hát ezen, hogy stílusos legyen egy jót nyerítettem! :)
papa.49
@Katalina62: Ahogy írtad lehet a Jimmyt szeretni, nem szeretni de MŰVÉSZ volt a szó igazi értelmében, lehet hogy mint szülő, mint ember nem volt tökéletes de melyikünk az aki teljesen tökéletes, ember volt sok jó, meg sok rossz tulajdonsággal, és a halála is igen zavarosra sikeredett ... De ez nem jogosítja fel ezt a lovasbohócot hogy így jelenítse meg !!!
Eladott Ország
Pintér Tibor viszi színpadra Zámbó Jimmy életét feldolgozó musicalt. Pintér Tibor, szőke, hosszú hajú színész és ezzel ki is merült az azonosság kettejük között. Inkább rendezgesse a lovat az istállóban. Nyerítsen akkor ott magának, ahol van. Azt javaslom, hogy Fekete Pákóval üljenek fel egy zebrára és inkább afrikai népdalokat énekeljenek. Zámbó Jimmyt négy és fél oktávos hangterjedelmének és csodálatos előadásmódjának köszönhetően a közönség nem véletlenül nevezte őt Király-nak. A suszter maradjon a kaptafánál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.