Botránnyá dagadt Dolly fellépése Fenyő Miklós 50. jubileumi koncertjén.

A 70 éves Fenyő Miklós 50 év varázslat néven ünnepelte pályáját a Papp László Sportarénában, és az este különlegessége az volt, hogy 1995 óta először zenélt együtt a Hungária legendás sztár triója, Dolly, Szikora Róbert és Fenyő Miklós, sőt Szikora még a dobok mögé is beült, mint a régi hungáriás időkben.

Koncert jónak ígérkezett, "Bevallom, én Dollyba már akkor beleszerettem, amikor 16 éves korában megismertem" – így konferálta fel Fenyő Miklós a Blikk szerint Dollyt akivel nem mindig volt ilyen jóban. Dolly utólag elmondta, hogy kezdődő infulenzával ment el a koncertre, és az előadását a Hungária Facebook csoportjában többen vehemensen kritizálni kezdték. A dühös kommentek lényege az volt, hogy ha ilyen beteg, mondja le a koncertet, ne menjen el csak a gázsiért.

Dolly, azaz Penczi Mária szerint viszont, akit elért a Bors, a produkció jó volt, bár a betegsége már kezdődőben volt. A Hungária csoportban pedig ismeri ezeket a hozzászólókat, akik nem szeretik Dollyt, és mindenbe belekötnek, ami vele kapcsolatos az oldalon.

Mi kikerestünk egy régebbi fellépést, ahol alapjáraton a hanggal semmi gond nincsen.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@csa-csa: AZ évek rajta is látszanak. Ez van. Mindenkivel. Vele is.
Nem korát, hanem a zenéjét célszerű nézni.
fasd
@csa-csa: Nem csodálom, azóta rávacsorázzott jópárszor.
kiscsillag66
Mi is megöregszünk, csak nem lesz olyan jó a hangunk, mint neki.
csa-csa
@GeoCravker: nem a koráról, hanem a ráfagyott erőltetett vicsoráról beszélek!
cikicakk55
Sajnos Dollyra jellemző volt,hogy mindent túlzásba vitt.Nekem a hangjával nem volt bajom,bár azt azért nem mondanám,hogy akár 1 ft-is fizetnék azért,hogy halhassam. Az a jó ezekben a koncertekben,hogy akinek nem tetszik,az nem megy el.Én egyetlen egyszer láttam Dollyt élőben,még 1988-ban.Az Úttörő Áruházban voltunk valamit vetünk a gyereknek,már nem tudom mit és ott volt Dolly,dedikálta a lemezét.Na élőben,közelről akkor rettenetesen nézett ki.Egyébként is meleg volt és az a vastag smink réteg szinte olvadt le róla. A vastagon feketére kifestett szemén is elmosódott a csík és így még ijesztő is volt. A gyerek( az idősebb) akkor 11 éves volt és szó szerint besokkolt tőle.Alig bírtam utolérni,úgy kirohant az Áruházból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.